policija u potrazi /

Nesvakidašnji incident: salutirao 'Sieg Heil' u tramvaju pa putnike napao suzavcem

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Zagrebačka policija traga za nepoznatim mladićem koji je u četvrtak navečer u tramvaju tijekom vožnje suzavcem pošpricao putnike i potom pobjegao

6.10.2017.
7:38
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Do nesvakidašnjeg je incidenta, kako saznaje portal Lupiga, došlo nešto prije 20 sati u tramvaju broj 6 koji je vozio iz smjera središta grada prema Novom Zagrebu. Nakon što je tramvaj prošao Autobusni kolodovor i križanje s Vukovarskom, mladić u dvadesetim godinama, iz čista je mira počeo salutirati nacističkim pozdravom i vikati 'Sieg Heil'.

Nakon toga mladić je ušao u raspravu s jednom od putnica, koja mu je naredila da smjesta prestane, što je on odbio zbog čega ga je putnica izvrijeđala. Izrevoltiran verbalnim obračunom, a nekoliko sekundi prije dolaska tramvaja na stanicu u Držićevoj aveniji, mirno je izvadio suzavac u spreju iz jakne i, netom prije otvaranja vrata na stanici, upotrijebio ga njoj ispred lica, usmjerivši ga uvis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi su putnici iz prvih tramvajskih kola izašli van, a s obzirom da je vozačici tramvaja pozlilo od suzavca, tramvaj je zaustavljen na desetak minuta, nakon čega je iz ZET-a vozačici sugerirano da produži do mosta u Zapruđu.

'U tramvaju u smjeru Novog Zagreba, zasad nepoznati muškarac, aktivirao je suzavac ili nekakvu vrstu nadražljivca, zbog čega je liječničku pomoć zatražila zaposlenica ZET-a kojoj je na licu mjesta i pružena liječnička pomoć', rečeno nam je u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo