NESTALOG MUŠKARCA TRAŽIO HGSS, POLICIJA, DRON I VOJNI HELIKOPTER: / A on bio kod rodbine blizu Trogira

Image

Muškarac je jučer odlutao iz kuće u kojoj živi, ali danas je pronađen u kući rodbine, objasnili su u splitskoj policiji

23.9.2019.
14:26
VOYO logo

Nakon opsežne potrage u kojoj su sudjelovali i dron i vojni helikopter, stariji muškarac koji je na trogirskom području nestao u nedjelju, pronađen je u ponedjeljak kod rodbine, doznaje u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.

Kako su za Hinu rekli u policiji, odmah nakon primljene dojave o nestanku te osobe pokrenuta je opsežna potraga u kojoj su sudjelovali policija i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavana (HGSS), a bili su angažirani i dron te helikopter Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva. Ta je osoba jučer odlutala iz kuće u kojoj živi, ali danas je pronađena u kući rodbine, objasnili su u splitskoj policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Letačka posada Eskadrile transportnih helikoptera (ETH) 93. zrakoplovne baze Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva (HRZ) sudjelovala je u ponedjeljak s helikopterom Mi-8 MTV1 u akciji traganja za nestalom osobom na širem području Seget Vranjica kod Trogira, priopćeno je iz baze Zemunika. To je ove godine 15. akcija potrage u kojoj su sudjelovale letačke posade Eskadrile transportnih helikoptera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo