ŠOK I NEVJERICA NA PLESU /

Nervoza među čelnim ljudima hrvatskog nogometa na vrhuncu: pogledajte kako je Čačić odbrusio novinarima!

Nova uhićenja i nove optužbe koje se stavljaju na teret Mamiću i društvu su razinu nervoze među nogometnim djelatnicima dovele do vrhunca, a pomalo su ih i živcirala novinarska pitanja na tu temu

18.11.2015.
13:31
VOYO logo

Čelni ljudi hrvatskog nogometa bili su prilično šokirani nakon što su iz Rusije sletjeli na Pleso. Nova uhićenja i nove optužbe koje se stavljaju na teret Mamiću i društvu su razinu nervoze među nogometnim djelatnicima dovele do vrhunca, a pomalo su ih i živcirala novinarska pitanja na tu temu.

Zbog svega navedenog je jučerašnja pobjeda Vatrenih pala u drugi plan, što je, čini nam se, najviše utjecalo na raspoloženje izbornika Antu Čačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li razgovarao s Damirom Vrbanovićem (koji je nekoliko minuta prije priveden upravo na Plesu), prvo je intervenirao glasnogovornik HNS-a izjavivši da će izbornik odgovarati samo na pitanja vezana uz utakmicu, da bi se na njegovu naredbu bahato nadovezao sam izbornik.

"Imate li Vi neko pametnije pitanje?", uzvratio je Čačić pitanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnog raspoloženja bio je i član Izvršnog odbora HNS-a Ante Kulušić. On smatra da je sramota da se na "današnji dan, dan Vukovara radi ovakav spektakl". "Ovo je politički cirkus", zaključio je Kulušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo