ŠTO SE DOGAĐA? /

Neretvanske mandarine iz Egipta u prodaji?! Mreže gore: 'Trebalo je biti mandarine s obale Nila'

Image
Foto: Facebook Halo inspektore/Screenshot

Na pakiranju od 2 kilograma mandarina, na deklaraciji piše da su podrijetlom iz Egipta. Vrlo brzo je stigao i odgovor isporučitelja. Kažu da je rijč o tiskarskoj pogrešci

3.10.2024.
12:09
Facebook Halo inspektore/Screenshot
VOYO logo

Na Facebook stranici 'Halo, inspektore' objavljena je priča o domaćim neretvanskim mandarinama koje su iz - Egipta?! Naime, na pakiranju od 2 kilograma, na deklaraciji piše da su mandarine podrijetlom iz Egipta. Vrlo brzo je stigao i odgovor isporučitelja. Objasnili su da je riječ o tiskarskoj pogrešci.

Tiskarska pogreška na deklaraciji

"Zbog tiskarske pogreške na deklaraciji naših mandarina, želimo vas obavijestiti da one potječu iz plodne doline Neretve, a ne iz Egipta. Mandarine su sezonsko voće koje ne uspijeva u Egiptu u ovo doba godine. Ispričavamo se na ovoj nesretnoj pogrešci i zahvaljujemo na vašem razumijevanju i povjerenju. Agroneretva d.o.o ponosna je na svoj dugogodišnji rad i posvećenost kvaliteti. Svake godine proizvodimo voće vrhunske kvalitete koje je prepoznato na domaćem i međunarodnom tržištu. Naše mandarine su bogate vitaminom C, antioksidansima i vlaknima što doprinosi zdravlju i vitalnosti. Certifikat GLOBALGAP koji posjedujemo jamči visoke standarde u proizvodnji i sljedivost svakog ploda, od polja do vašeg stola. Vaše zadovoljstvo naš je prioritet i nastavit ćemo isporučivati najkvalitetnije proizvode s pažnjom prema okolišu i budućim generacijama," piše u očitovanju Agro Neretve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objava je vrlo brzo skupila brojne komentare ljudi, a neki korisnici društvenih mreža bili su posebno šaljivi.

"Naravno da je greška, trebalo je pisati Mandarine s obale Nila!", "Tiskarska greška bila bi kad bi pisalo Meretva umjesto Neretva. Kako ovo može biti tiskarska greška?", "Vjerujemo vam... daj 10 vreća odmah", samo su neki od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo