petrov za rtl direkt / 'Nemamo većinu u Metkoviću, ali ostale stranke su išle skupa u borbu da bi porazili Most i nisu uspjeli'

"Nemamo većinu u Metkoviću, ali ostale stranke su išle skupa u ovu borbu da bi porazili Most, ali nisu uspjeli", poručio nam je Petrov.

21.5.2017.
23:04
VOYO logo

Uživo u RTLDirekt javio nam se predsjednik Mosta BožoPetrov koji je objasnio kako je doživljava uspjeh svoje stranke na ovim lokalnim izborima.

"Most je s ovim izborima pokazao da je postao politički faktor u cijeloj RH. Danas smo ušli u gotovo sve županijske skupštine. Nije tome zasluga u sukobu s HDZ-om. Ako netko želi štititi što se događalo u Agrokoru, nema druge ne postupiti časno, kako smo i postupili, građani su to cijenili", poručio je Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo rekli da ćemo davati dobre prijedloge i projekte u Metkoviću. Sada će i HDZ i HSS i SDP imati priliku pokazati da neće biti politikanti, da im je stalo do grada, ne političke stranke", dodaje Petrov.

Pošto od DIP-a još nema službenih rezultata za Metković, upitali smo Petrova zna li nešto više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moguće je da će biti sedam vijećnika od strane Mosta, sedam HDZ-ovih, dva HSS-ova i jedan od SDP-a. Nemamo većinu u Metkoviću, ali ostale stranke su išle skupa u ovu borbu da bi porazili Most, ali nisu uspjeli", poručio nam je Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo