DOBIO DVA PISMA /

Nediljko Dujić za RTL: 'Bio sam u policiji zbog prijetnji likvidacijom'

Image
Foto: Damir Špehar/Pixsell

Demantira da se pritom sastao s načelnikom šibensko-kninske policije

17.10.2024.
12:06
Damir Špehar/Pixsell
VOYO logo

Čelnik Hrvatskih šuma Nediljko Dujić u ponedjeljak je, 14. listopada, bio u službenim prostorijama Policijske uprave šibensko-kninske, ali nije se sastao s načelnikom policije Sandrom Santinijem kako je to objavljeno u pojedinim medijima.

Podsjetimo, njegov odlazak u policiju poklopio se s time što je istog dana objavljeno kako je odbačena kaznena prijava policajke protiv Anne Dujić, kćeri Nediljka Dujića, zbog slučaja "nakaze".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznaje RTL, Nediljko Dujić bio je u policiji kako bi prijavio prijetnje smrću i to nam je potvrdio. "Ja i supruga bili smo u ponedjeljak u prostorijama šibenske policije jer smo podnijeli kaznenu prijavu zbog prijetnje likvidacijom mene i moje obitelji. Prijetnje smo dobili u petak u poštanski sandučić. Vidjeli smo to tek u nedjelju jer smo bili na putu. Bila su to dva pisma s prijetnjom smrću", rekao nam je Dujić.

Iako se u medijima objavilo da se u policiji sastao s načelnikom policije Sandrom Santinijem, Dujić to demantira. "Nisam bio s njim, nego sam ga nazvao jer imam njegov broj i tražio informaciju kako se podnosi kaznena prijava jer nikad ranije nisam to radio", rekao nam je Dujić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponavlja, nije se sastao s načelnikom Santinijem te dodaje da je sa svojom suprugom bio kod inspektora koji zaprima kaznene prijave.

I iz Policijske uprave šibensko-knineske odgovorili su za Danas.hr kako je Nediljko Dujić bio u službenim prostorijama Policijske uprave šibensko-kninske i to radi "podnošenja prijave zbog počinjenog kaznenog djela na njegovu štetu".

POGLEDAJTE VIDEO Niz propusta u aferi nakaze: Nisu ispitali ni vatrogasca koji je čekao uključivanje uživo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
PFL
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo