'Ne bojte se! Na Pantovčak je došla blagoslovljena voda...'

Makarsko primorje proslavilo je u hotelu Miramare 25-tu obljetnicu osnutka HDZ-a uz visoke stranačke dužnosnike i glavnog tajnika stranke Milijana Brkića.

22.2.2015.
15:11
VOYO logo

''Ne bojte se! Drugačiji vjetrovi pušu, vjetrovi nade i vjere. Na Pantovčak je došla blagoslovljena voda, iako netko reče da bi trebalo dovesti kanader krštene vode'', rekao je Brkić te nastavio:

Dosta je takvog ponašanja

''Na vlasti su oni koji hrvatsku državu nisu željeli ni voljeli, zbog naših grešaka i onih koji misle da je stranke tu za njihove vlastite interese. Dosta je takvog ponašanja. Posebno dužnosnici moraju shvatiti da nisu izabrani da vladaju nego da slušaju svoj narod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka svoju 'veliku pamet' dobivenu zahvaljujući HDZ-ovom dresu zamijene s malo više empatije prema narodu i njihovim potrebama. Onda HDZ nikada neće gubiti izbore. Naśi su prijatelji branitelji gubili glavu i prośli torturu kazamata za državu, a zar je nama teško živjeti za Hrvatsku i budućnost naše djece.

Potrebna je sloga naše HDZ obitelji sa 216 tisuća članova, na čelu koje mora biti jedan čača'', burnim je aplauzom pozdravljen Brkićev apel za jedinstvom, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona se ne srami voljeti Hrvatsku

Naglasio je da se ne smije dozvoliti kamen smutnje s Hrvatima iz BiH, koji su u stanju 5,5 sati čekati red za glasanje, a za uzvrat ništa ne tražiti. Posebno je ponosan na dolazak predsjednice na Pandovčak iznjedrene iz redova HDZ-a, koja se ne srami voljeti Hrvatsku, staviti ruku na srce dok svira hrvatska himna.

''Predstoji sada borba za kvalitetan život u Hrvatskoj, budućnost kakvu su sanjali naši didovi, a ostvarili branitelji. HDZ je taj koji je bio na čelu kolone stvaranja države, kao što će sada biti predvodnik budućnosti Hrvatske'', govorio je Brkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo