OGLASILA SE NA FACEBOOKU / Bivša ministrica reagirala na natpise o sebi: 'Ovo je bila tek prva izgovorena prijetnja, ali prijetnja koja se ostvaruje...'

Image
Foto: Slavko Midžor / PIXSELL

Bivša ministrica EU Fondova Nataša Tramišak oglasila se na svom Facebook profilu, povodom, kako je navela 'prijetnji koje je dobila, a koje se sada ostvaruju'

21.1.2023.
14:44
Slavko Midžor / PIXSELL
VOYO logo

Bivša ministrica EU Fondova Nataša Tramišak oglasila se na svom Facebook profilu, povodom, kako je navela "prijetnji koje je dobila, a koje se sada ostvaruju".

"'Razvlačit ćemo te po blatu!' Prijetnja je koja se ostvaruje prisanjem laži o javnim osobama, političarima. Nisam zastrašena, naprotiv. O softveru eFondovi i problemima koje sam zatekla u istome, od najbržeg prsta do izloženosti osobnih podataka svih korisnika, mediji su već izvještavali, a sami korisnici softvera i bespovratnih EU sredstava dostavljali im dokaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O pokrenutom procesu 2019. godine, tko isti softver održava, kakvi su ugovori potpisani tih godina na iznose veće od 32 milijuna kuna i radi čega održavanje softvera do datuma mog odlaska s mjesta ministrice regionalnoga razvoja i fondova EU nije ministarstvo plaćalo nikome, čak niti Fini (sve je ostalo na 0,00 kn izvršavanja tijekom tih 18 mjeseci), te kako softver nije u nikakvom problemu za održavanje već ga se takvim želi prikazati, obavijestila sam nadležna istražna tijela, kako o samom softveru, tako i DORH o prijetnjama", napisala je Tramišak na Facebooku.

'Nadam se da imam pravo na zaštitu...'

"Iako više nisam na dužnosti ministrice, nadam se da imam pravo na zaštitu kao i svaki drugi građanin ove države, jer ovo je bila tek prva izgovorena prijetnja, ali prijetnja koja se ostvaruje. To je sve što mogu sada reći", zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Nataša Tramišak nedavno je smijenjena s dužnosti ministrice EU Fondova, a kako je tada navela, premijer joj nije objasnio zbog čega ju je smijenio, odnosno zbog čega je izgubila njegovo povjerenje. Umjesto nje, na ministarsku funkciju postavljen je Šime Erlić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo