'Može me jedino ubiti' /

Nasilje nad Marom Tomašević traje već dvije godine, kada je saznala da je suprug vara: 'Rekao mi je da će se izvući na PTSP ako ga prijavim'

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Tomaševića je supruga i prije namjeravala prijaviti, ali su je kći i drugi članovi obitelji odgovarali kako istome ne bi upropastila političku karijeru

5.10.2017.
8:37
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Jučer smo razgovarali s Marom Tomašević, suprugom HDZ-ovog požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića kojeg je prijavila policiji zbog obiteljskog nasilja.

Tada nam je rekla kako je nitko nije kontaktirao nakon svega te kako je čak i napadaju i groze se zašto je prijavila supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam se što bojati. Može me jedino ubiti", poručila je.

VIŠE PROČITAJTE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasilje traje već dvije godine, kada je otkrila da ima ljubavnicu

Image

Mara Tomašević za RTL: 'Supruga se ne bojim - može me samo ubiti!'

Image

Mara Tomašević za RTL: 'Supruga se ne bojim - može me samo ubiti!'

Tomaševića je supruga i prije namjeravala prijaviti, ali su je kći i drugi članovi obitelji odgovarali kako istome ne bi upropastila političku karijeru.

Nakon što su joj uhitili supruga, sucu Prekršajnog suda rekla je da su problemi počeli prije dvije godine, kada je saznala da ima ljubavnicu s kojom se često dopisuje, pišu 24 sata.

"I ona mi je slala poruke uvredljivog sadržaja. Pisala mi je da sam stara, smežurana baba i da me je zato i ostavio", dodala je Tomašićeva supruga. 

Pokušala je, kaže, razgovarati s mužem, a on je nasrnuo na nju. Slomio je mobitel i vrijeđao je. Takvo ponašanje više nije mogla trpjeti pa je rekla da će pokrenuti brakorazvodnu parnicu i tražiti podjelu imovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budeš li sa mnom dijelila imovinu nećeš dobiti ništa. Dobit ćeš k****. ja mogu kako hoću", kaže da joj je tad rekao suprug.

'Zatekla sam ga s ljubavnicom u autu, tada me izgrebala i udarila u glavu'

Mara je također otkrila kako ju je jednom prilikom suprugova ljubavnica udarila u glavu i izgrebala dok ju je suprug držao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zatekla sam ih u autu pred njezinom kućom", rekla je dodavši da liječničku pomoć dosad nije tražila također zato što nije željela suprugu uništiti političku karijeru. U ponedjeljak je, kaže, čula supruga da razgovara na mobitel. 

Čula je kako u slušalicu govori “Laku noć, ljubavi” te ga je pitala je li to zove "kuju".

"Nakon toga nasrnuo je na mene. Ošamario me, a zatim gurno na radijator. Pobjegla sam na kat, a on je trčao za mnom i vikao da će me ubiti. Prije je znao govoriti da će se izvući na PTSP ako ga prijavim za pokušaj ubojstva", rekla je dodavši da joj je rekao da "je** i nju i policiju" kad mu je rekla da će ga prijaviti. Policiji je u ponedjeljak rekla da se boji za život jer joj suprug posjeduje dvije lovačke puške i dva pištolja koje drži pod ključem u sefu. 

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo