30 sati nakon napada / Naš reporter iz Trogira: 'Policija još traži policajca koji je pucao na muškarca. Sumnja se da je naoružan'

Iz splitskog KBC-a našem reporteru potvrdili su informaciju kako promjena oko ozlijeđene osobe nema, odnosno muškarac je stabilno i izvan životne opasnosti, unatoč činjenici što je pogođen s dva hitca. Jedan metak ga je pogodio u predjelu vrata, drugi u predjelu glave

30.6.2023.
16:58
VOYO logo

Policija i dalje traga za bivšim kolegom koji je jučer, usred dana u Trogiru, u glavu upucao 32-godišnjeg muškarca.

Nakon suludog čina, 55-godišnjak je pobjegao na motoru, a policija ga i nakon gotovo 30 sati nije uspjela locirati. Napadnuti muškarac je u splitskoj bolnici iz koje poručuju kako je pacijent stabilno, ali i da su ozlijede teške. Cijelo trogirsko područje je zbog potrage za počiniteljem potpuno blokirano, a kako to izgleda javio je reporter Rade Županović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jutros smo dobar dio jutra proveli na Čiovu, tamo je fokus svih policijskih aktivnosti, barem do ovoga trenutka, na dva prilaza otoku Čiovu, riječ je o starom čiovskom mostu koji je u samom centru Trogira, ali jednako tako i na onom novom koji je izgrađen prije nekoliko godina", govori naš reporter Rade Županović.

Image
NOVI DETALJI /

Policija objavila tablice napadača iz Trogira: 'Ako uočite crni BMW X5, odmah nazovite'

Image
NOVI DETALJI /

Policija objavila tablice napadača iz Trogira: 'Ako uočite crni BMW X5, odmah nazovite'

Dodao je kako je veliki broj policijskih snaga i dalje na terenu ali da rezultata potrage još uvijek nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ je o opasnoj osobi, policija sumnja da i u ovom trenutku uz sebe posjeduje vatreno oružje. Ako netko ima kakva saznanja o kretanju osumnjičenog, poželjno je ne približavati se i na vrijeme obavijestiti policiju na 112", kazao naš reporter.

Iz splitskog KBC-a našem reporteru potvrdili su informaciju kako promjena oko ozlijeđene osobe nema, odnosno muškarac je stabilno i izvan životne opasnosti, unatoč činjenici što je pogođen s dva hitca. Jedan metak ga je pogodio u predjelu vrata, drugi u predjelu glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čini se da su liječnici napravili dobar posao, jer u onom trenutku kada je jučer dovezen u bolnicu bio je životno ugrožen", kazao je Rade.

"Prava mala opsada traje već 24 sata na području Trogira, ne ide to na ruku domaćima ni brojnim turistima koji dolaze. Nenormalne su gužve na svim prilazima gradu, pogotovo u samom centru Trogira gdje se provjerava svako vozilo", zaključio je RTL-ov reporter koji se javio iz Trogira s najnovijim informacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: I dalje se traga za bjeguncem iz Trogira. U muškarca ispalio tri hitca, na Čiovu pretražene kuće i žrtve i počinitelja

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo