NAKON SUNČANOG VIKENDA STIŽE PROMJENA: / Doznajte kakvo nas vrijeme danas čeka diljem Hrvatske

Image

Umjereno do pretežno oblačno, mjestimice s kišom. Kiša će biti češća na Jadranu i u područjima uz Jadran gdje je ponegdje moguća i grmljavina.

21.3.2016.
7:56
VOYO logo

Vjetar većinom slab, a na Jadranu će puhati umjereno, u Dalmaciji mjestimice i jako jugo.

HAK: Oprez na cestama

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i dijelu Dalmacije. Mogući su odroni zemlje i kamenja duž Jadranske (DC8) i Ličke (DC1) magistrale. Magla smanjuje vidljivost mjestimice u Gorskom kotaru, a ima je i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, izvijestio je u ponedjeljak Hrvatski autoklub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova u tunelu Veliki Gložac, u smjeru Zagreba, vozi se usporeno, jednim trakom, a iza vijadukta Bukovo u smjeru Rijeke uz ograničenje brzine zbog sanacije odrona.

Radovi u tunelu Sveti Rok

Na autocesti A1 zbog radova u tunelu Sveti Rok, u smjeru Zagreba, vozi se jednim trakom usporeno. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do 24. ožujka 2016. god. zatvoren je GP Požane (zbog radova na državnoj cesti DC201 GP Požane-GP Sočerga). Obilazak je preko graničnog prijelaza Kaštel/Dragonja. Do 30. travnja 2016. god., zbog radova, vozi se usporeno graničnim prijelazom Vinjani Donji. Trajekti i katamarani plove redovito.

Do 18. travnja zbog radova u trajektnom pristaništu u Loparu, ne plovi trajekt na liniji Valbiska (otok Krk)–Lopar (otok Rab).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 6.ožujka djelomično se mijenja vansezonski red plovidbe linije 431 Zadar (Gaženica) – Ošljak – Preko. Trajekt pristaje u Ošljaku u putovanjima od ponedjeljka do subote iz Zadra (Gaženice) u 7,30 i 14,45, a iz Preka u 12,15 i 18,40 sati. Nedjeljom i blagdanom pristaje u Ošljaku u putovanjima iz Zadra (Gaženice) u 9,30 i 13,30, a iz Preka 08,15 i 18,40 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo