Nakon borbe za život liječnici potvrdili: Ena Šarac je zdrava!

'Ena Šarac je zdrava', potvrdila je njezina majka Biserka. 18-godišnja Osječanka 11 godina se borila s tumorom na mozgu, a dobre vijesti su stigle iz bolnice u Njemačkoj.

5.3.2013.
11:24
VOYO logo

Dobre vijesti stižu iz njemačke bolnice, gdje je mlada Osječanka otišla u bitku za svoje zdravlje. Da je pobijedila rekla je njezina majka Biserka Šarac.

''Liječnik je rekao da je on, kada je 99 posto, kaže 80, ali nama je rekao da je 100 posto uništio cijeli tumor. Za šest mjeseci se radi prvi magnet, onda će se to vidjeti. Imao je 7.000 pacijenata i nije imao, kako on kaže, reklamacija, tako da mu vjerujemo'', kazala je majka Biserka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ena Šarac je još uvijek u Münchenu, sa svojim roditeljima, a u rodni Osijek vraća se prekosutra.

''Ona se osjeća super, obavila je to bez problema u sat i 15 minuta. Stavili su joj tu masku, sve izgleda stvarno kao u filmovima. To još nismo nigdje u ovih 11 godina vidjeli. Osjeća se kao da nigdje nije bila. Sada je i doručkovala i s tatom je otišla malo prošetati vani'', prepričava Enina majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ena je na zahvat u Njemačku otišla krajem prošlog tjedna gdje je obavljena terapija tehnikom 'cyber knifea'.

''To je najnoviji aparat, prvi i jedini je u svijetu. Stigao je prije šest tjedana u München i to je više kao zračenje, tako da je bio dovoljan jedan tretman. Mi smo ne u šoku, nego u totalnom šoku. Pet takvih operacija, u trajanju od sat i 15 minuta, zamijeni operaciju od 12 sati'', kazala je Biserka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja operacija u Njemačkoj, Enu je izliječila od tumora na mozgu s kojim se borila dugih 11 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo