VEČER IZVRSNE ZABAVE / Najbolji doček Nove godine uz RTL Televiziju

Image

Posljednjeg dana 2012. godine RTL je svojim vjernim gledateljima osigurao program prepun atraktivnih svjetskih filmskih hitova, uz koje će ljubitelji sedme umjetnosti godinu na izmaku ispratiti uz izvrsnu zabavu, a Novu godinu dočekati u veselom raspoloženju.

28.12.2012.
10:39
VOYO logo

Filmski program na Staru godinuRTLTelevizija će započeti već u prijepodnevnim satima kada ćemo gledati finaliste prve sezone “Američkog idola”, Kelly Clarkson i Justina Guarinija, u zabavnoj glazbenoj komediji "Od Justina za Kelly" redatelja Roberta Iscovea. Napravljen u stilu rado gledanih beach blanket filmova iz šezdesetih godina prošlog stoljeća, ovo je film koji će vas opustiti i zabaviti bez postavljanja suvišnih pitanja, simpatičnim likovima i nizom zaraznih pjesama. Slijedi kultna znanstveno-fantastična komedija, prema pisanom predlošku H. F. Sainta, "Memoari nevidljivog čovjeka", legendarnog Johna Carpentera, u kojoj omiljeni holivudski komičar Chevy Chase postaje nevidljivi čovjek i još jednom u svom nastupu potvrđuje zbog čega ga smatraju jednim od najboljih u svojoj profesiji. No osim njega, tu je i poznata Darryl Hannah kao njegova djevojka Alice te sjajni Sam Neill kao podmukli agent Jenkins.

Poslijepodnevni program započinjemo simpatičnom romantičnom komedijom "Muško-ženske stvari" sa Samaire Armstrong i Kevonom Zegersom u ulogama srednjoškolaca koji su se zbližili na najneobičniji način. Uz mlade glumce pojavljuje se i Sharon Osbourne, supruga pjevačke zvijezde Ozzyja, a u ulozi izvršnog producenta našao se Elton John, čije pjesme čine dobru porciju soundtracka. Filmski program nastavlja se dramom "Pobjednički tim", u kojoj su se predstavili Michael Madsen, u ulozi oca kartaša, i Dominique Swain, u ulozi njegove kćeri.  Nakon ovog filma slijedi odličan redateljski rad glumca Foresta Whitakera "Uvijek postoji nada", romantična drama s američkom ljubimicom Sandrom Bullock.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večernji program Stare godine otvara sportska drama "Hardball", snimljena prema istinitoj priči i životnoj kronici urednika Outside magazina Daniela Coylea, u kojoj je glavnu ulogu preuzeo Keanu Reeves. Filmski program nastavljamo kriminalističkim trilerom "U potjeri za 'bijelim'" redatelja hitova 80-ih “Komanda” s Arnoldom Schwarzeneggerom i “Firestartera” s Drew Barrymore. Brzi potezi kamere, odrješiti dijalozi i scenarij koji podsjeća na film braće Coen ”Nema zemlje za starce”, pružit će dovoljno uzbuđenja čak i najzahtjevnijim gledateljima. Triler "Osveta", redatelja Tonyja Scotta s Kevinom Costnerom u glavnoj ulozi, koji počinje pola sata prije ponoći, uvest će nas u Novu godinu.

Image

Pravi mali izgubljeni dragulj svoga žanra "Osveta" doista zaslužuje stajati u samom vrhu Scottove zavidne karijere. Kevin Costner i Madeleine Stowe odlični su kao ljubavnici koji su spremni riskirati sve što imaju, no prava je snaga filma okrutna hladnokrvnost Anthonyja Quinna u ulozi moćnog Mendeza. Noćni program zatvaramo klasikom "Upozorenje". Legende glumišta Charlton Heston i John Cassavetes svojom pojavom su osigurali potreban kredibilitet, dok vizualni dizajn i potezi kamere pojačavaju filmski doživljaj, a „Upozorenje“ sortiraju u ladicu zaboravljenih klasika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutarnji program Nove godine započet će gangsterskim trilerom "Don je mrtav", u kojem je najveća zvijezda legendarni oskarovac Anthony Quinn. Prijepodnevni program nastavlja se komedijom, "Stani ili će moja mama pucati", probojem Sylvestera Stallonea u svijet komedije u kojem je zabavno vidjeti Slya u roli koja dokazuje da je od čvrstih muškaraca opasnija samo njihova mama!

Idući film u dnevnom terminu bit će bajkovita "Legenda" kultnog Ridleyja Scotta ("Alien“ i "Blade Runner“) u kojoj je glavnu ulogu ponio Tom Cruise. Osim za BAFTA nagradu, "Legenda“ je bila nominirana i za Oscara, što potvrđuje da nas očekuje maštovito, raskošno audio-vizualno iskustvo. Slijede obiteljska pustolovna "Misija bez dozvole", namijenjena mlađoj populaciji u kojoj je zablistala mlada i talentirana Kristen Stewart ("Sumrak saga”), te simpatična romantična komedija "Zaljubljeni do ušiju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Udarani termin od 20 sati pripao je komediji "Bez vesla 2", nakon koje slijedi romantična komedija "Muška stvar" koja će vas istinski nasmijati, ali i natjerati da razmislite o svim greškama koje ste možda u životu počinili. Pokretačka snaga filma kultni je glumac Jason Lee, koji se odlično snalazi kao pomalo smotani, ali dobroćudni Paul, dok je također pravi užitak gledati dvije holivudske ljepotice mlađe generacije, Juliju Stiles i Selmu Blair. Za kraj večeri pripremljena je izvrsna kriminalistička drama velikog redatelja Sidneya Lumeta "Noć nad Manhattanom" koja pripovijeda o tankim linijama razgraničenja pravde i kriminala, hodajući po kojima se okliznu i oni s najboljim namjerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubitelji humorističnih serija u Novu godinu ući će sa osmijehom na licu jer RTL2 donosi veći broj epizoda popularnih serija!

Od popodneva Stare godine pa sve do dva sata iza ponoći, gledatelji će moći uživati u humorističnim serijama poput "Malcolm u sredini", "Kako sam upoznao vašumajku" i "Dva i pol muškarca", u kojima glavni protagonisti proživljavaju urnebesne trenutke u svojim običnim, svakodnevnim životima, baš kao i na prvi dan Nove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo