Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
ANA ROŠ /

Najbolja svjetska chefica stigla je u Zagreb. Otkrila nam je je li teško biti žena u kuhinji te kakvu hranu najviše voli pripremati

Roš je kazala da u svojoj kuhinji uvijek voli koristiti sezonsku hranu, a to joj je posebno bitno kada dolazi u goste

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ana Roš slovenska je chefica, dobitnica brojnih nagrada i vlasnica restorana s dvije Michelinove zvjedice. U svibnju će gostovati na Weekend Food Festivalu u Rovinju, a tim povodom otkrila nam je je li teško biti žena u profesionalnoj kuhinji.

"Živimo u regiji koja je tradicionalna gdje je žena majka, ona što sve radi i onda još ima karijeru. Kad netko ima težak posao od 16,17,18 sati je jako teško", rekla je Roš.

Roš je kazala da u svojoj kuhinji uvijek voli koristiti sezonsku hranu, a to joj je posebno bitno kada dolazi u goste.

"Imali smo puno kiše i puno zelenila i onda imamo puno novih stvari s kojima možemo raditi. Dosta toga smo donijeli i sa sobom da pokažemo Zagrebu kako se živi u prirodi", rekla je chefica.

Više pogledajte u prilogu:

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike