ŽELJKO GRGAČIĆ / Načelnik poznate hrvatske općine završio na hitnoj operaciji: 'Hodao sam i osjetio neopisivu bol'

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL/Ilustracija

Sve do 26. lipnja morat će nositi plastičnu ortozu i hodati na štakama, a tek tad ga čeka oporavak u toplicama i kroz fizikalne terapije

14.6.2018.
21:06
Ivo Čagalj/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Željko Grgačić, HDZ-ov načelnik Pitomače, iznenada je slomio Ahilovu tetivu prilikom radnog posjeta Zadarskoj županiji. Odmah je morao na operaciju koja je obavljena u Općoj bolnici u Zadru, a sama rehabilitacija odvija se prema planu liječnika, doznaje Podravski.hr.

Umjesto gipsa, Grgačić je dobio plastičnu orotozu, koja se u posljednje vrijeme koristi u oporavku od rupture Ahilove tetive, a iako je od operacije prošlo mjesec dana, još uvijek za hodanje mora koristiti štake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prilikom jednog koraka osjetio sam neopisivu bol i odmah sam znao da je nešto puklo, a na kraju se ispostavilo da je to Ahilova tetiva. Liječnik mi je rekao da bi bilo bolje da je pukla kost noge jer su oporavci kod puknuća Ahilove tetive znatno duži, u što se sad i uvjeravam. Moram pohvaliti liječnike u zadarskoj i virovitičkoj bolnici, jer su oni zaslužni što oporavak ide prema planu", ispričao je Željko Grgačić za Podravski.hr.

Sve do 26. lipnja morat će nositi plastičnu ortozu i hodati na štakama, a tek tad ga čeka oporavak u toplicama i kroz fizikalne terapije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nošenje ortoze ukupno će trajati mjesec i pol, a nadam se da će nakon toga oporavak ići puno brže. Pridržavam se svih naputaka liječnika i vjerujem da ću od sredine srpnja moći normalno stati na nogu i hodati", veli Grgačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo

Još iz rubrike