Na stražnjici istetovirao Miloševića i Del Ponte

Ljubomir Jurković Deda na svojem tijelu ima istetovirane portrete 110 poznatih ličnosti.

9.2.2010.
3:12
VOYO logo

Poznati karlovački zaštitar i glumac Ljubomir Jurković Deda pokušao je sa 110 portreta domaćih i stranih povijesnih ličnosti istetoviranih na njegovu tijelu ući u Guinnessovu knjigu rekorda, no nije mu uspjelo zato što nema kategorije u koju bi ga svrstali, piše Slobodna Dalmacija.

Jurković ima i mali muzej s fotografijama svojih tetovaža, a Carlu del Ponte i Slobodana Miloševića istetovirao je na stražnjici te izložio u WC-u galerije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispričao je i da planira na tijelo smjestiti još 34 portreta. Osim domaćih političara poput Franje Tuđmana i Tita, na Jurkovićevom tijelu svoja su mjesta našli Severina, Franjo Kuharić, ali i strani političari Bill Clinton i njegova supruga Hillary, te Barack Obama.

Najomiljeniji portet mu je onaj ministra Branka Vukelića, a za Slobodnu Dalmaciju je rekao kako mu je srcu prirasla tetovaža Jadranke Kosor, u čijoj je blizini smješten i portret Ive Sanadera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedno najavljuje da će uskoro svoju kožu pokušat i još za života što skuplje prodati. Želja mu je da ga netko preparira kako bih budućim naraštajima ostao u spomen kao Karlovčanin koji se odvažio na ovaj neobični pothvat.

''Činim to zato što nemam obitelji i nasljednika, a pola bih novca ostvarenog od prodaje kože odmah donirao u humanitarne svrhe'', poručio je Jurković za Slobodnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo