KOVAČIĆ U SVOM STILU / 'Na kuknjavu karijernih političara koji ništa drugo ne znaju raditi mogu samo reći - j*** mi se!'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

'Što bi radili Milanović i Plenković da ukinete politiku? Pa oni ne znaju ništa osim politike. I to one loše. U kojoj su stvarno eksperti'

6.9.2016.
15:33
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Kovačić jedan je od onih članova Mosta koji će uvijek bez uvijanja i silnih epiteta reći ono što misli. Tako je bilo i u intervjuu koji je gradonačelnik Omiša dao Slobodnoj Dalmaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić ne misli da je Most u slabijoj poziciji nego prije 10-ak mjeseci, a takve priče tumači kao paniku u suparničkim redovima.

"Zašto bih ja bio u panici ako ne uđem u Sabor, ako narod ima nekog tko bi bio iskreniji i dosljedniji u politici? Imam posao kojem bih se rado vratio. Imam svoju struku, pa čak i da danas ukinete politiku. A što bi radili Milanović i Plenković da ukinete politiku? Pa oni ne znaju ništa osim politike. I to one loše. U kojoj su stvarno eksperti. Doveli su Hrvatsku do dna, i prisilili ljude poput mene da se aktiviramo!", kaže Kovačić za Slobodnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne vidi ništa spornoga u osebujnom načinu komuniciranja s političkim protivnicima.

"Je li veća kultura biti odgovoran prema javnom novcu ili živjeti od sukoba interesa i glumiti velikog domoljuba i katolika? Smatram se vrlo kulturnim u odnosu na sve ono što sam vidio iza kulisa politike. Kažem vam, u odnosu na ono što sam vidio, ja sam bio skroman u izrazima", uvjerava Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da ne misli mijenjati svoj pristup pokazao je i u posljednjoj izjavi.

"Puno smo iskusniji nego prvi put. Pročistit ćemo administrativne barijere i parafiskalne gluposti poduzetnicima da ima tko zaposliti nezaposlene i platiti normalni dio državi od kojeg će normalno živjeti optimalna javna uprava. Ja, Ivan Kovačić, samo sam radi toga u politici, a na kuknjavu karijernih političara koji ništa drugo ne znaju raditi – da će im se ugroziti primanja - mogu samo reći, kako bi i jedan od njih rekao, j… mi se!", poručuje Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo