policija ne zna ništa o slučaju / Na FB-u objavili fotografije muškarca koji vreba djecu ispred osnovne škole u Varaždinu, no nitko ga nije prijavio

Image
Foto: (Facebook)

'Nije dovoljno samo objaviti fotografije na društvenim mrežama i širiti paniku među građanima', bili su jasni iz PU varaždinske

28.9.2017.
13:01
(Facebook)
VOYO logo

Jučer smo izvijestili o dojavama zabrinutih građana koji tvrde da su u blizini varaždinske Druge osnovne škole vidjeli 'muškarca koji se skida pred djecom'.

Policijska uprava varaždinska očitovala se o upitu vezanom uz slučaj, a Varaždinka koja je objavila fotografije muškarca s crvenom vrećiom koji se skriva iza grmlja kraj škole - tu je objavu na kraju izbrisala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE PROČITAJTE: 

"Policijski službenici zasad nemaju nikakvu zaprimljenu dojavu i prijavu vezanu uz navedeni slučaj. Djelatnici su svakodnevno na terenu i paze na sigurnost građana, a ukoliko bi zatekli takav slučaj, odmah bi postupali", poručuje policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ujedno apeliramo na građane koji imaju bilo kakva saznanja o tom ili sličnom događaju, neka obavezno prijave na broj 192 ili osobno u policijskoj postaji, kako bi na temelju prijave mogli postupati. Nije dovoljno samo objaviti fotografije na društvenim mrežama i širiti paniku među građanima", bili su jasni iz PU varaždinske, dodavši kako će lakše postupati ukoliko će imati više informacija o događaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo