Prva slika Nore iz bolnice: 'Strašni lav je dobro i šalje vam poljupce'

U četvrtak je na Facebooku objavljena prva fotografija petogodišnje Nore Šitum snimljena u bolnici u Philadelphiji. Uz fotografiju stoji da se djevojčica osjeća dobro i da svima šalje poljupce.

14.2.2013.
10:06
VOYO logo

"Nora Fora strašni lav osjeća se dobro, primila je najljepšu dozu Vaše ljubavi i danas Vam šalje bezbroj poljubaca sa željom da zagrlite svoju baku, djeda, tatu, mamu, sestru, dečka, curu... SVE!", Facebook je status na stranici 'Vratimo osmijeh Nori na lice NORA FORA Strasni LAV' objavljen u četvrtak ujutro uz prvu fotografiju petogodišnje djevojčice snimljenu u bolnici u Philadephiji. Fotografija je velikom brzinom prikupila više od četiri tisuće "lajkova".

'Sad trebamo moliti Boga da stanice odrade svoje'

Podsjetimo, Nora Šitum u pratnji svojih roditelja u petak je otišla na liječenju u Sjedinjene Države. Njena majka Đana Atanasovska, gostujući u utorak u emisiji Paravan HTV-a, rekla je kako je prvi korak u liječenju djevojčice prošao te da su joj izvadili stanice koje će liječnici, nakon razvoja u laboratoriju, ponovno vratiti u tijelo da bi se borile protiv leukemije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad trebamo moliti Boga da stanice odrade svoje i da ih Nora može primiti natrag", kazala je Đana Atanasovska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo