INCIDENT U BIH /

Muškarca iz sela pokraj Splita umalo usmrtio razjareni bik: Odstranjen mu je bubreg, a pluća i noge probijeni

Image
Foto: PIXSELL

Cijela njegova obitelj je u potpunom šoku. Nepredviđena događanja na bikijadama i sličnim manifestacijama nisu rijetkost

13.6.2018.
7:44
PIXSELL
VOYO logo

Napad bika na vlasnika dogodio se u susjednoj BiH tijekom utorka. Kako doznaje redakcija portala DalmacijaDanas od svojih čitatelja koji su upućeni u cijeli događaj, u spomenutom događaju teško je stradao muškarac iz Prugova pokraj Splita. 

Divljanje njegovog bika zamalo ga je stajalo glave. Čitatelj im je kazao da radi o izrazito razvijenom biku natprosječne kilaže koji je ulijevao strah i trepet gdje god da se pojavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik ga je odveo u susjednu nam državu, no nažalost, iz još nepoznatih razloga, bik je nasrnuo na svog vlasnika. Navodno je imao i prigodno zašiljene rogove pa je svom vlasniku probo noge, bubreg, a navodno su mu oštećena i pluća.

"Muškarac je hitno prebačen u mostarsku bolnicu gdje mu je odstranjen bubreg, a sada se oporavlja na intenzivnom odjelu. Cijela njegova obitelj je u potpunom šoku. Nepredviđena događanja na bikijadama i sličnim manifestacijama nisu rijetkost", javlja DalmacijaDanas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo