Još veće gužve predstoje /

MUP savjetuje putnicima: 'Provjerite alternativne prijelaze sa Slovenijom'

Image
Foto: MUP

'Preporučujemo putnicima, državljanima zemalja EU, EEG i Švicarske Konfederacije da koriste druge granične i pogranične prijelaze sa Slovenijom'

21.4.2017.
17:59
MUP
VOYO logo

Ministarstvo unutarnjih poslova preporučuje putnicima da koriste i druge granične prijelaze sa Slovenijom.

"S obzirom da se nakon uskršnjih blagdana velik broj ljudi vraća prema državama Europske unije, za očekivati je kako će tijekom predstojećeg vikenda doći do povećanja gužvi i čekanja na prelazak granice, prvenstveno na izlasku iz Republike Hrvatske prema Republici Sloveniji (GP Bregana).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preporučujemo putnicima, državljanima zemalja EU, EEG i Švicarske Konfederacije da koriste druge granične i pogranične prijelaze prema popisu na poveznici.  

Važna napomena: ukoliko se u jednom vozilu zajedno nalaze državljani EU zemalja i trećih zemalja državnu graničnoj kontroli mogu pristupiti samo na graničnim prijelazima Macelj, Bregana, Rupa, Plovanija, Kaštel, Požane, Pasjak, Jurovski Brod i Dubrava Križovljanska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi izbjegli gužve i zastoje, pozivamo sve putnike da prate informacije o stanju prometa na graničnim prijelazima koje redovito objavljuje HAK na svojim internetskim stranicama (https://www.hak.hr/)", izvijestio je MUP.

Popis svih graničnih prijelaza možete provjeriti na poveznici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo