nevjerojatna transformacija /

Možete li vratiti vrijeme unatrag? Ovoj ženi je to uspjelo!

Image

Mirjana, umirovljena učiteljica iz Zaboka godinama je živjela poput pustinjaka jer se sramila svog izgleda.

16.10.2019.
0:00
VOYO logo

Mobilne proteze na obje čeljusti koje je nosila, često su joj ispadale. Nije mogla razgovjetno pričati, a zbog problema sa žvakanjem, nije mogla ni normalno jesti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Godinama sam u depresiji. Jednostavno nemam volju za ništa.” 

Naizgled bezizlazna situacija dobila je neočekivani preokret

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirjanin sin je prijavio majku na natječaj Štimac centra dentalne medicine u Zagrebu, kako bi promijenila svoj život nabolje. 

“Poziv iz Štimac centra za mene je bio pozitivan šok, ali istovremeno i znak da poduzmem nešto sa svojim životom.”

Mirjanini dentalni problemi su se kroz godine loše rješavali, što je ukorijenilo nepovjerenje prema stomatolozima. 

U Štimac centru taj je strah nestao već pri prvom pregledu. Nakon pregleda i dijagnostike, ustanovljeno je kako Mirjana svoje dentalne probleme može riješiti All-on-4 metodom, jednom od najpopularnijih suvremenih metoda za bezube čeljusti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PROMO

Zbog posjedovanja vlastitog laboratorija u sklopu centra, stručni tim Štimac može svojim pacijentima pružiti maksimalno kvalitetnu i brzu uslugu. Mirjana se u to uvjerila na vlastitoj koži. Ugradnja 4 implantata u njenu gornju i 4 implantata u donju čeljust trajala je samo 2 sata, a odmah po završetku zahvata krenulo se u izradu privremenih fiksnih zubi. Tako je u roku od samo 24 sata, Mirjana sinu mogla pokazati novi osmijeh! Cijeli postupak se odvijao pod lokalnom anestezijom, pa Mirjana ni u jednom trenutku nije osjećala bol i neugodu

Dobila sam najbolju moguću njegu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 4 mjeseca i završetka perioda srastanja implantata s kosti, Mirjana se vratila na provjeru stabilnosti ugrađenih implantata i uzimanje otiska za finalni rad. Vrlo brzo privremene zube zamijenio je novi, trajni blistavi osmijeh. 

Doktor Filip Štimac, glavni oralni kirurg Štimac centra, s Mirjanom je bio kroz cijeli postupak transformacije. Impresioniran je činjenicom koliko jedan postupak poput All-on-4 metode može podići kvalitetu života jedne osobe:

“Rezultati nisu samo oni funkcionalno-estetske prirode. Te osobe se ponašaju kao potpuno drugi ljudi, vidno su zadovoljniji svojim životima.”

Aktivan povratak u društvo prvi na listi prioriteta
Mirjana je u samo četiri mjeseca uspjela pobijediti osobne strahove i preokrenuti svoje ponašanje i život nabolje. Odlascima u grad odsad se veseli, pogotovo kad sretne stare učenike koji su joj toliko dragi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Započnite i vi svoju transformaciju u Štimac centru! Doktorima postavite pitanje ovdje ili ih nazovite na 01 3633 602.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo