čikotić vjeruje u sebe /

Mostov najnoviji kandidat za gradonačelnika Splita gostovao u Direktu: 'Bit ćemo najveće iznenađenje'

'Split je poseban grad, uvijek je vrijeme da se predstave pravi projekti'

8.5.2017.
22:27
VOYO logo

Nakon što je čudnovati Robert Pauletić u nedavnoj prošlosti iznevjerio Most i odustao od utrke za gradonačelnika Splita, Most ne odustaje od Splita pa je u trku danas ubacio Antu Čikotića.

Čikotić je pak bio državni tajnik u ministarstvu energetike dok HDZ nije odustao od Mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mostovci predvođeni Božom Petrovom danas su se okupili na splitskoj rivi i pozvali birače da iziđu na lokalne izbore i kažu "ne" političkoj trgovini koja se dogodila u Saboru.

Najnoviji Mostov kandidat za splitskog gradonačelnika je večeras bio s nama u Direktu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoćete i Vi odustati par dana prije izbora ili do kraja pa što bude?

"Zasigurno neću odustati. Da je neki drugi grad u pitanju, ne bih se upustio u utrku. Ali budući da je Split poseban grad, uvijek je vrijeme da se predstave pravi projekti i pravi kandidati. Građani Splita uobičajeno odlučuju sedam dana prije izbora pa i za nas ima vremena da se predstavimo u najboljem svjetlu".

Šanse da ćete pobijediti su gotovo nikakve, Pauletić je zato i odustao, a Vi u utrku ulazite manje od dva tjedna prije izbora?

"Natjecati ćemo se. Afirmativni smo, uporni, marljivi, pristojni i imamo velike šanse. Bit ćemo najveće iznenađenje izbora u Splitu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kome planirate u Splitu uzeti glasove, Kerumu?

"Zasigurno ćemo svim strankama uzeti glasove, jer je naš birački spektar dosta širok. Možda ćemo najmanje uzeti glasova HDZ-u".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaš šef Božo Petrov forsira da se ovaj nacionalni rat Mosta i HDZ-a prenese na lokalni teren, ali što biste vi u Splitu mogli zamjeriti Andri Krstuloviću Opari, čini se fin i čestit čovjek?

"Ne bih to nazvao ratom, već natjecanjem. Svaka avangarda kreće s juga Hrvatske pa tako i ova u Splitu. Opara je pristojan čovjek, iako mu ne ide na ruku Plenkovićeva podrška. No, mi smo spremni preuzeti odgovornosti i vidjet ćete preokret koji ćemo napraviti u idućim danima".

A što Vi možete donijeti Splitu?

"Split je grad nezavršenih projekata. Mi želimo riješiti projekte koji su otvoreni, a nisu dovršeni. Najmlađa smo lista i želimo tu energiju i znannje prenijeti na grad Split. Najveći problemi Splita su upravljanje prostorom i s tim ćemo se najviše pozabaviti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu.

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo