'Nismo nadležni' /

MORH demantira SDP-ove prozivke o 'koruptivnoj naravi' natječaja za nabavu 220 automobila ratnim vojnim invalidima

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Ministarstvo obrane RH tijekom 2017. godine nije raspisivalo nijedan natječaj za kupnju automobila', priopćili su iz MORH-a, naglasivši da nisu nadležni za ono za što ih je prozvao SDP

19.10.2017.
17:03
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su zastupnici SDP-a Predrag Matić i Franko Vidović u Saboru upozorili na moguću koruptivnu narav natječaja Ministarstva obrane Republike Hrvatske (MORH) za nabavu 220 automobila za hrvatske ratne vojne invalide, reagiralo je Ministarstvo demantirajući dotičnu informaciju.

"Nije točna informacija koja se navodi u naslovu te u predmetnom tekstu na moguću koruptivnu narav natječaja Ministarstva obrane Republike Hrvatske (MORH) za nabavu 220 automobila za hrvatske ratne vojne invalide u kojem je, kako navode, propisan rok isporuke od 22 dana", priopćili su iz MORH-a, objašnjavajući zašto navedena informacija nije točna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ministarstvo obrane Republike Hrvatske nije nadležno za nabavu motornih vozila za hrvatske ratne vojne invalide, već je to u nadležnosti Ministarstva hrvatskih branitelja", obznanili su iz MORH-a, napominjući da tijekom ove godine nisu raspisali nijedan natječaj za kupnju automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo