besprijekoran izgled / Modni trikovi poznatih influencerica

Image
Foto: Promo

Kako im samo uspijeva da uvijek izgledaju besprijekorno, koji su njihovi mali modni trikovi?

29.11.2019.
13:20
Promo
VOYO logo

Iako žene koje suvereno vladaju domaćim društvenim mrežama ostavljaju dojam da je sve tako lako i da uvijek izgledaju sređeno bez posebno truda, nemojte se zavarati. Iza lijepih fotografija i neodoljivih outfita stoji veliki trud. Redom su domaće lifestyle i modne influencerice žene i djevojke čiji dan je ispunjen obavezama, od poslovnih do privatnih. Nekada se u danu i nekoliko puta moraju preodijenuti, a zbog čestih putovanja putni kovčeg im je zamjena za ormar.

Baš poput Petre Mamić, trendseterice koja uvijek ima spreman kovčeg za putovanje. Zato je Philips uređaj Steam&Go savršen odabir lifestyle influencerice koja se s pravom može nazvati digitalnim nomadom. Steamer veličinom odgovara svakoj putnoj torbi, Petri više ne treba stol za glačanje, a ova praktična spravica je toliko kompaktna da se može nositi svagdje sa sobom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Životni i modni stil beauty influencerice Ivane Blažoti Mijoč je vrijedan divljenja. Spojiti posao i privatni život nije nimalo jednostavno, a čini se kako njoj to ide tako lagano. Ipak, za održavanje savršenog izgleda i pripremanja outfita u zadnji čas i Ivani pomaže ručni steamer. Ova nezamjenjiva spravica se zagrijeva za svega 45 sekundi, glača i najzahtjevnije materijale i uz to zagarantirano ne može progorjeti odjeću. Idealno za spremanje „5 do 12“!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzani životni stil majke najbolje poznaje i Ella Dvornik, koja ima rješenje za sve dosadne kućanske poslove. Umjesto odjeće, ona radije „glača“ karticu, a kako bi joj više vremena ostalo za shopping, snimanja, poslovne sastanke i druženje s kćeri, tu je steamer Steam&Go. Ovo ručno glačalo toliko joj je priraslo srcu da je jedan odlučila podijeliti i svojim pratiteljima, u Adventelli, tradicionalnom advenstkom darivanju koje se održava i ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo