Jeste li vidjeli Karla? / Mladić došao kući krvav i polomljene čeljusti: 'Ako me netko vidio, javite, jer ja ne znam što se desilo'

Image
Foto: Facebook

Karlovi prijatelji su na Facebooku počeli dijeliti fotografiju kako bi saznali što mu se točno dogodilo, a cijela situacija odigrala se u ponedjeljak negdje iza 18 sati

15.12.2020.
15:10
Facebook
VOYO logo

Na Facebooku je osvanula neobična fotografija mladića koji se, ako je vjerovati natpisu na slici, došao kući krvav i u modricama, ali ne zna što se točno dogodilo.

Ne može se u potpunosti sjetiti

Društvenim mrežama kruži fotografija Karla Bađe Blažeka sa sterilnom gazom na čelu i s poprilično nevjerojatnim opisom uz fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas poslije posla ušao sam na tramvaj kod HNK, broj 17 (barem mislim). Pustio sam glazbu, po playeru se vidi da je prošla samo jedna i pol pjesma. Došao sam doma blatnjac, krvav i s dislociranom čeljusti i izgubljenim naočalama. Ako me netko vidio, molim vas javite jer ne znam što se desilo", napisao je Karlo iznad fotografije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlovi prijatelji su na Facebooku počeli dijeliti fotografiju kako bi saznali što mu se točno dogodilo, a cijela situacija odigrala se u ponedjeljak negdje iza 18 sati, nakon što se Karlo vozio u tramvaju.

Mladić je danas podijelio i kako mu se dio sjećanja vratio pa je tako napisao da se sjeća kako je izašao iz tramvaja na stanici Vjesnik i krenuo prema ljekarni u Albaharijevoj ulici na Knežiji. Smatra da mu se vrlo vjerojatno ondje nešto moralo dogoditi, ali i dalje se ne može u potpunosti sjetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo