pomela konkurenciju / Mlada zvjezdica strmoglavo se penje prema najvećim zvijezdama: posjetili smo Miju Negovetić u školi!

Mia Negovetić prva je hrvatska zvjezdica - pobjednica RTL-ova showa koja je pomela konkurenciju, rasplakala žiri i postala glavna tema u zemlji

3.11.2015.
22:40
VOYO logo

Jedna jako mlada zvjezdica strmoglavo se penje prema najvećim zvijezdama. Mia Negovetić, prva hrvatska Zvjezdica, toliko je staložena da se na njoj nikada ne bi reklo kakvu slavu uživa nakon pobjede u RTL-ovu showu.

Vratila se u školske klupe kao da se ništa nije dogodilo i nastavila loviti petice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O pobjedi 

Kad sam ja čula svoje ime, prvo nisam znala što se događa, a kad sam skužila sam počela plakati od sreće jer nisam očekivala da će se nešto tako dogoditi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivanja uoči finala 

Htjela sam se što više družiti s prijateljima koji su bili tamo i s njima provesti što više vremena i uopće i nije mi bilo bitno hoću li ja pobijediti ili netko drugi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tremi 

Nisam uopće razmišljala kako će proći nego da sebi ostavim dobar dojam i da odradim, tj. donesem tu pjesmu najbolje što se može. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O žiriju 

Gledala sam ih sve, ja uvijek promatram s lijeva na desno s očima i vrtim glavu i nije baš da se zamaram što će oni iskomentirati, mislim njihovo mišljenje je bitno i skroz to poštujem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poruka novim kandidatima showa 'Zvjezdice'

Htjela bih svima poručiti da se ne mijenjaju zbog slave i zbog ničega, da ostanu prizemni i dobri kakvi jesu i želim im svu sreću u sljedećoj sezoni. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skromnu Miu koja je s nogama čvrsto na zemlji pobjeda nije digla u nebo. Ali je ona u nebo digla ljestvicu za sve buduće natjecatelje Zvjezdica. Ovo je bilo divno iskustvo, ali odlikašica kaže, zna se - škola je ispred svega.

FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo