'NEČOVJEK' /

Mještanin Otoka optužio uhićenog Šarića: 'Od mene je htio napraviti kriminalca'

Image
Foto: Davor Javorovic/Pixsell

Davor i njegova supruga živjeli su s dvoje djece koja imaju utvrđen četvrti stupanj autizma i četvrti stupanj intelektualnih teškoća i jednim djetetom koje nema zdravstvenih problema

23.9.2024.
13:52
Davor Javorovic/Pixsell
VOYO logo

Tijekom policijske akcije u Otoku za vrijeme uhićenja Josipa Šarića i pretresa njegove kuće i ureda okupljenim novinarima došao je mještanin Davor Grgić.

Riječ je o čovjeku koji je sa Šarićem ušao u sukob vezano uz probleme s obiteljskom kućom. Odmah na početku rekao je kako je konačno izašlo na vidjelo s kakvim je on nečovjekom imao posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davor i njegova supruga živjeli su s dvoje djece koja imaju utvrđen četvrti stupanj autizma i četvrti stupanj intelektualnih teškoća i jednim djetetom koje nema zdravstvenih problema, u katastrofalnom, neuvjetnom životnom prostoru, u kući od 30 kvadrata, piše Jutarnji list.

Grgić je optužio Šarića da mu "opstruira obećanu izgradnju kuće koju bi financirao Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje, a Grad Otok bi trebao dijelom sufinancirati gradnju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UHIĆENJE JOSIPA ŠARIĆA /

Pojavile su se fotografije s mjesta incidenta u Otoku: Muškarci verbalno napali novinare

Image
UHIĆENJE JOSIPA ŠARIĆA /

Pojavile su se fotografije s mjesta incidenta u Otoku: Muškarci verbalno napali novinare

Rekao je i da ga Šarić ucjenjuje kako bi se dokopao njegove kuće.

"Drago mi je da se ovo događa i da je napokon izašlo na vidjelo kakav je to čovjek, s kojim sam ja imao problema i koji je od mene htio napraviti kriminalca", rekao je Grgić. Sugrađanima koji su s terase obližnjeg kafića promatrali što se događa, nije se svidio njegov istup pa su dvojica od njih došla do Grgića i pred novinarima ga napali govoreći da je lažov.

"Slušaj me dobro. Grad Otok ti je kupio auto, kupio ti je vozačku dozvolu, napravio tu je kuću… Kako te nije sramota ovako pričati. Đubre jedno bezobrazno", upao je usred Grgićeve izjave jedan Otočanin, koji se kasnije predstavio kao Antun kazavši kako mu je Šarić bratić. Pridružio mu se i Đuro Tešija, koji je također verbalno napao Grgića i optužio ga za neke navodne kriminalne radnje.

"Evo, to su njegovi sljedbenici. S time je živim u ovom gradu. Ovakvi me napadaju. Svi imaju koristi od njega, a po meni pljuju", poručio je Grgić. Policija je i zbog ove situacije intervenirala te udaljila ljude koji su došli s terase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije su i Tešija i Antun u izjavi za medije branili Šarića vezano uz slučaj s Grgićem, dok njegovo uhićenje nisu htjeli komentirati. Antun je dodao da je Šarić gradonačelnik koji je uvijek pomagao svima u Otoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo