Mještani Josipovca: Bubalo pič... gradi most

Nezadovoljni što nije obnovljen most preko kojeg im djeca idu u školu, mještani Josipovca počastili su prostaklukom osječkog gradonačelnika pozivajući ga da riješi problem.

26.8.2010.
22:11
VOYO logo

Mještani Josipovca, kod Osijeka, već nekoliko dana negoduju jer je zatvoren mali most preko kanala kojim su djeca išla u školu. Izgrađen je 1955. od željeza i drveta. Ovogodišnje poplave uništile su drvene nosače, pa preko njega više nije sigurno prelaziti.

Kako bi omogućio pješacima prijelaz preko kanala, Grad Osijek odlučio je napraviti pješačku stazu na velikom cestovnim betonskom mostu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravili su stazicu široku pola metra i na mostu nema ograde. Staza nije sigurna za djecu i pješake. Taj je most veoma prometan i preko njega prolaze kamioni. Roditelji prijete da neće slati djecu u školu ukoliko se ne nađe neko drugo rješenje", ispričao je Goran Medved za 24sata upućujući novinare na transparent koji se na mostu pojavio u četvrtak ujutro.

Na njemu su se mještani obratili osječkom gradonačelniku Krešimiru Bubalu, i to prostački ga prozivajući: "Bubalo, pič.. gradi most".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Transparent su postaviti članovi HSP-a iako jako dobro znaju da na veliki most stavljamo ogradu za točno pet dana, a da ćemo stari most sanirati iduće godine jer za njega trebamo pola milijuna kuna, koje trenutno nemamo u proračunu", kazao je Bubalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo