MINISTARSTVO UPOZORAVA NA LAŽNI MAIL: / 'Nije istina da se svi u obrazovnom sustavu moraju testirati na Covid. Podnijet ćemo prijavu!'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ministarstvo znanosti i obrazovanja će poduzeti sve potrebne aktivnosti uključujući podnošenje prijave protiv nepoznatog počinitelja zbog širenja lažnih vijesti i stvaranja panike

16.8.2020.
18:55
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što se počeo širiti mail u kojem se navodi kako će se sve osobe u obrazovnom sustavu testirati na koronavirus, a posebna pozornost će se obratiti na one koji su preboljeli Covid-19, Ministarstvo znanosti i obrazovanja upozorilo je da je riječ o lažnom sadržaju.

Image
Foto: Ministarstvo znanosti i obrazovanja

''Upozoravamo javnost na širenje fotografije u vidu maila lažnog sadržaja s ciljem zbunjivanja javnosti i širenja neistinitih informacija. Ministarstvo će poduzeti sve potrebne aktivnosti uključujući podnošenje prijave protiv nepoznatog počinitelja zbog širenja lažnih vijesti i stvaranja panike", poručuju iz resornog ministarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molimo javnost da ne nasjeda na lažne i zlonamjerne informacije. Ministarstvo će sve službene informacije objavljivati na internet stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja", ističu iz Ministarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo