Nije propao! / Ministar turizma najavio nastavak projekta 'Cro kartice': 'Poslodavci će radnicima uplaćivati oko 2.500 kuna'

Image
Foto: "Možda stignemo još u predsezoni, a u najgorem slučaju na jesen

"Možda stignemo još u predsezoni, a u najgorem slučaju na jesen", napominje ministar

15.4.2019.
10:30
"Možda stignemo još u predsezoni, a u najgorem slučaju na jesen
VOYO logo

Ministar turizma Gari Cappelli, uoči sjednice Vlade, kazao je kako projekt "Cro kartice", u sklopu kojega bi poslodavci radnicima uplaćivali iznos koji bi oni mogli koristiti za plaćanje smještaja i ostalih turističkih usluga u Hrvatskoj, nije mrtav, već se razrađuje njegova realizacija.

Ministar je napomenuo kako bi, u sklopu projekta, poslodavci radnicima uplatili iznos u visini oko 2.500 kuna, koje bi kao nagradu davali svojim djelatnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda stignemo još u predsezoni, a u najgorem slučaju na jesen bismo napraviti probu od tjedan dana da vidimo kakav je interes", rekao je Cappelli.

Opovrgnuo je zaključke da je taj projekt propao te kazao kako još uvijek nije određeno kako će se projekt zvati, Cro kartica, Tjedan hrvatske ponude ili slično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svakom slučaju, taj tjedan će ići, to imamo pripremljeno, a poanta je da poslodavci dobiju dio novca neoporezivano kao što sada imaju 7.500 kuna te da eventualno dodamo 2.500 kuna i da to bude dodatna nagrada, ali da se troši u Hrvatskoj", rekao je Cappelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo