nije ju mogao odbiti /

Milanović s obožavateljicom proslavio 90. rođendan: pozvala ga na kolače i zatražila veću penziju

Premijer Milanović jučer je bio specijalni gost na jedinstvenom događaju u Rijeci. Bio je na 90. rođendanu Josipe Turk koja je premijera, kao vjerna obožavateljica, pismom pozvala na svoju proslavu. Milanović takav događaj nije smio propustiti, ako ni zbog čega drugog, onda barem zbog kampanje

26.7.2015.
19:02
VOYO logo

Većinu mandata premijer Zoran Milanović kritiziran je da je bahat i otuđen od naroda.

No da su takve ocjene premijerova karaktera nepravedne misli 90-godišnja Josipa Turk iz Rijeke. Nju je premijer jučer počastio posjetom u njezinom domu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Super je bilo, ja sam bila izenađena i toliko sam se obradovala da ne mogu vjerovati sama sebi da sam toliko bila iznenađena. Čovjek je stvarno na svome mjestu, zbilja dobar i jednostavan, kao običan čovjek priča. Zbilja dobar čovjek", priča umirovljenica Josipa.

Image
Foto: SDP

Josipa Turk premijera je pozvala na 90. rođendan, i to preko stranačkog letka u kojem SDP članove pita što misle o njihovom radu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolazi moj 90. rođendan pa vas lijepo pozivam da dođete. Bit će sarme i kolača. Ako možete, povećajte mi penziju", prepričao je njezinu pozivnicu sin Slobodan Turk.

Penziju joj nije mogao povećati, ali je ipak na rođendan došao punih ruku.

"Evo to mi je donio, buket cvijeća i punu korpu. Puno mi je donio, a što mi je najvažnije je da je on došao. Bio je skoro jedan sat, pojeo malo sira i pršuta i poljubili se i okej", kaže Josipa.

Image
Foto: SDP

"Drago mi da se odazvao, da je izabrao taj trenutak da uveliča mami 90. rođendan. To je bilo jedno iskreno, neposredno i ljudsko druženje", kaže Josipin sin Slobodan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josipa Turk vjerna je glasačica SDP-a, spremna čak i lobirati za drugog najnepopularnijeg političara u zemlji.

"Neka probaju, neka vide i neka se osvjedoče kako je on dobar čovjek. Jednostavan, zbilja jednostavan čovjek", kaže Josipa o premijeru Milanoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednostavni Milanović tri je godine ponavljao da on 'jednostavno' neće biti političar koji reže vrpce i podilazi građanima.

No, u ljubavi, ratu i politici malo je toga jednostavno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo