MILANOVIĆ RASPALIO PO KOLINDI I USPOREDIO JE S TRUMPOM, ALI TU NIJE STAO: / 'Imamo posla s osobom koja se ne zna kontrolirati'

Image
Foto: Marko Dimić/Pixsell

Zoran Milanović je većinu svog predizbornog skupa u Puli iskoristio za kritiku HDZ-a, a pogotovo Kolinde Grabar Kitarović

19.12.2019.
18:58
Marko Dimić/Pixsell
VOYO logo

Zoran Milanović je jedan od svojih posljednjih predizbornih skupova, za razliku od ostalih favorita u predsjedničkoj utrci, održao danas u Puli. Uz prisustvo šefa SDP-a Davora Bernardića i IDS-ovih Borisa Miletića i Tulija Demetlike, odmah je krenuo u svom stilu na HDZ rekavši kako nije "čuo za što je to nastrano i defektno kriv SDP, IDS, HSS." Potom je prešao na svoju konkurenticu i aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović te je usporedio s Donaldom Trumpom.

"Osoba koja u pet godina mandata kaže da se bori protiv korupcije u SOA-i pa prijeđe na VSOA-u – laže, koja degradira i dezavuira te iste službe… Na koga vas to podsjeća, tko se tako ponaša od svjetskih vođa? Na Trumpa. Američke službe, FBI, kakve god da jesu, unisono kažu da je Rusija kriva i iznesu dokaze. Donald Trump kaže – Ukrajina je", rekao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia/Pixsell

MILANOVIĆ ODGOVORIO KOLINDI NA OPTUŽBE ZA KORUPCIJU: ‘To je tvoja kuća, tvoja kuhinja, žohari su u njoj…’

Image
MILANOVIĆ ODGOVORIO KOLINDI NA OPTUŽBE ZA KORUPCIJU: /

'To je tvoja kuća, tvoja kuhinja, žohari su u njoj...'

Image
MILANOVIĆ ODGOVORIO KOLINDI NA OPTUŽBE ZA KORUPCIJU: /

'To je tvoja kuća, tvoja kuhinja, žohari su u njoj...'

'Sve je problematična'

Dnevnik.hr javlja kako je potom izjavio kako je ona "osoba koja nije sposobna držati mentalni i intelektualni fokus pet sekundi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Često imam dojam da imamo posla s osobom koja se ne zna kontrolirati, koja kaže što joj padne na pamet a i kad gledate sadržaj i on je problematičan. Sve je problematično", rekao je Milanović.

Držat će se principa

Dodao je, da će jedan od prvih zadataka biti da publika na njegovoj inauguraciji ne zviždi i ne vrijeđa spomen bivših predsjednika. Dodao je i kako se HDZ raspao i da ih on mora dobiti. Objasnio je i što bi učinio drugačije od predsjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ured po Hrvatskoj neću seliti jer je to cirkus, ali ću se držati principa koji su potrebni u politici. Oni koji mi vjeruju bit će zaštićeni i imat će sva prava. Neću liječiti svoje fiks ideje na drugima. Djeca će se obrazovati da budu kritični, ali ne kritizerski, svjesni i odgovorni članovi društva, da znaju svoje obveze i da se ne boje autoriteta tamo gdje ga treba poštivati", poručio je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo