'kao oni koji sada žele biti premijeri' / Milanović o ukidanju presude Sanaderu: 'Neću napasti tu odluku, nisam dio tog svijeta'

Image

Premijer Zoran Milanović iz Londona je komentirao današnje ukidanje presude Ivi Sanaderu u slučaju Fimi Media

1.10.2015.
19:26
VOYO logo

Nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu protiv bivšeg premijera Ive Sanadera i ostalih okrivljenika u slučaju Fimi Media, uključujući i HDZ, te vratio na ponovno suđenje zbog povreda kaznenog postupka i teške povrede prava na pravično suđenje, premijer Zoran Milanović kratko je komentirao kako vjeruje da je većini građana u Hrvatskoj sve jasno. 

"Vi biste sada htjeli da ja to napadnem. Nisam dio tog svijeta, niti sam sudjelovao u toj vladi, kao neki koji sada žele biti premijeri i u novoj vladi. Moje društvo je drugačije, ti ljudi su meni stranci. Ne bih se složio da je to politička afera. Prema optužnici, to je teško kazneno djelo u kojem su sudjelovali političari i političke stranke. Prvostupanjski sud je donio presudu, Vrhovni sud je to promijenio iz proceduralnih razloga. Cijeli slučaj je vraćen na početak. Da nije tako ne bi se tražila ni jamčevina, koja je enormna", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo