OGLAS

'KRETENSKA ODLUKA' PRIVOĐENJA BBB-OVACA / Milanović o kaznenoj prijavi protiv Banožića: 'Vidite što se događa kad je postupak tajan'

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Komentirao je i Bad Blue Boyse za koje se govori da bi njih 18 trebalo uskoro izaći iz grčkih zatvora, nakon ubojstva grčkog navijača u Ateni u kolovozu

8.12.2023.
14:56
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, nakon boravka u Novoj Gradiški, dao je izjavu za medije.

Komentirao je podnošenje kaznene prijave protiv bivšeg ministra obrane Maria Banožića zbog izazivanja prometne nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidite što se događa kad je postupak tajan. To je ovo zbog čega bi Plenković hapsio, a vi ste to nazvali netransparentnim i tajnovitim. To treba biti što transparentnije. Zato je tajnost postupka opasna glupost i ukinuta u vrijeme moje većine u parlamentu", izjavio je Milanović, dodao je i da ljudi "koji imaju potrebu voziti automobile teže od dvije tone" ne ukrašavaju dodatno ta vozila i njima ne ubijaju ljude.

Image
nakon skoro mjesec dana /

Policija nakon 20 dana podnijela kaznenu prijavu protiv Banožića. Prijeti mu 8 godina. Vijest su objavili danas...

Image
nakon skoro mjesec dana /

Policija nakon 20 dana podnijela kaznenu prijavu protiv Banožića. Prijeti mu 8 godina. Vijest su objavili danas...

Govorio je i o Bradley vozilima koja su stigla u Hrvatsku, a za njih se, tvrdi, borio "kao mater za dite" i napomenuo da mu nije jasno zašto Hrvatska nije uzela što joj se nudilo na dar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da zaključim, da nije bilo mene, to bi propalo, uzeli bi Ukrajinci ili netko treći", rekao je i istaknuo da je to dobro za Hrvatsku.

Komentirao je i Bad Blue Boyse za koje se govori da bi njih 18 trebalo uskoro izaći iz grčkih zatvora, nakon ubojstva grčkog navijača u Ateni u kolovozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve što sam imao sam rekao prije te kretenske odluke da ih se uzme kao satniju zarobljenika. U Hrvatskoj neće doći do toga, učinit ću sve da do toga ne dođe, da imamo kolektivno kažnjavanje, to ne valja", istaknuo je.

Rekao je i što misli o istrazi protiv bivše HDZ-ove ministrice europskih fondova Gabrijele Žalac, koju je otvorio Ured europskog tužitelja, zbog trošenja javnog novca u privatne svrhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je pratiti sve te, nisu to afere, već čudni događaji, to su neobjašnjive situacije, jedan za drugim, to ne prestaje", rekao je i dodao "Novac je novac, na privatno ne smije, na javno, službeno, to je već druga stvar". 

Milanović je odbio komentirati situaciju vezanu za afričku kugu i prosvjed seljaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Bradleyi idu na remont u Đuru Đakovića: 'Modernizirat ćemo 62 vozila. Bit će spremni do roka, a proces je opsežan'

Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Brak na prvu
Hell's kitchen
Dosje Jarak
default_cta
Poseta
Obiteljske tajne
Opake djeveruše
San snova
Priča o čarobnjaku
default_cta
Zbrka u uredu
Ljubavna zamka
Trener ubojica
VOYO logo