Milanović: Nisam odgajan da kradem i prepisujem

Iz oporbenih redova nisu dugo čekali na odgovor premijerki Jadranki Kosor. Ona je naime u Vukovaru izjavila da oporba čeka da HDZ objavi svoj program kako bi nešto skupila i objavila.

10.9.2011.
11:39
VOYO logo

''Ni ja ni kolega Čačić nismo odgajani da krademo niti prepisujemo. Takav student bio nisam, a za druge ne znam. Naši stavovi su poznati, a naš program će biti objavljen na vrijeme'', odgovorio je predsjednik SDP-a Zoran Milanović na prozivke premijerke Jadranke Kosor.

Na pitanje može li ''slučaj Dajla'' narušiti odnose Hrvatske i Vatikana, šef SDP-a je kazao da smo u posljednje vrijeme s nekoliko susjeda nepotrebno narušili odnose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''U nekim slučajevima čak i inscenirano, namjerno jer se 'potpaljuje' atmosfera straha, sukoba... To je loše pred izbore'', rekao je Milanović.

''Nekretnina ne može pobjeći iz Hrvatske. Ostat će u Hrvatskoj, tamo će se graditi ono što odluče hrvatske vlasti - županija, općina ili grad, i na to će se plaćati porez u Hrvatskoj a ne nekoj drugoj državi. To je bit cijele priče, a ovaj slučaj je dobra lekcija o tome da hrvatska država mora voditi računa o svojoj imovini i da je razvojno upravljanje državnom imovinom jedan od naših važnih budućih programa'', zaključio je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sve institucije hrvatske države imaju zadaću štititi interese države. Inače, odnosi Hrvatske s Vatikanom su odlični, a mi smo još uvijek svi puni osjećaja i radosti i ohrabrenja nakon nedavnog posjeta Svetog Oca i tako će biti i dalje'', rekla je premijerka Kosor u Vukovaru, gdje je označila početak radova na gradnji zatvorenoga bazena vrijednoga 52 milijuna kuna, komentirajući tužbu Vatikana.

Vezani članak:

arti-201109080132006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo