Mila Horvat o tamnoputom mladiću: Volim čokoladu!

Sportski program HTV-a pamti i bolje dane. Naime, njihova emisija - izbor najzgodnije osobe u publici - pokazala se kao potpuni promašaj.

23.6.2010.
14:09
VOYO logo

Uz usiljeno smijanje i niske bisera koje su preko svojih usta u svakom trenutku spremni prevaliti, voditelji Afrovizije nisu sposobni na profesionalan način prikriti svoje 'slinjenje' nad djevojkama i mladićima na rubu punoljetnosti koji plješću u publici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201006160129006Tako smo prilikom ovih izbora ljepote imali priliku na javnoj televiziji gledati vremešnog Matea Beusana kako se ne želi odvojiti od mlađahne plavuše koju je izabrao za najljepšu osobu u publici, pritom joj opetovano dajući do znanja da mu je jako, jako zgodna.

Završni udarac dala je ipak Mila Horvat kad je izabrala tamnoputog mladića iz publike ustvrdivši kako ona baš "voli čokoladu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda mu nije sjela u krilo, kao što je Hloverka Novak Srzić sjela ministru financija Ivanu Šukeru, no Horvatičino neukusno ponašanje zasigurno je doprinijelo brisanju ikakvog znaka razlike između javne i komercijalnih televizija, makar što se tiče profesionalnosti voditelja u prime timeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo