VOZAČI, OPREZ! / Medo na autocesti Rijeka-Zagreb kod čvora Delnice, na A1 kolona radi prometne nesreće

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora osobito na autocestama A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, A2 Zagreb-Macelj, A6 Rijeka-Zagreb, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici te na ulasku u Hrvatsku kod Maclja

29.6.2024.
8:09
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Medvjed je na autocesti Rijeka-Zagreb kod čvora Delnice, upozorio je HAK. Vozi se uz ograničenje brzine te moli vozače za oprez.

Magla smanjuje vidljivost mjestmice u Lici, a u ostalom dijelu zemlje vozi se uz povoljne vremenske uvjete. Pojačan je promet na cestama u smjeru mora osobito na autocestama A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, A2 Zagreb-Macelj, A6 Rijeka-Zagreb, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici te na ulasku u Hrvatsku kod Maclja. Vozače se poziva da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići pojačan je priljev vozila na naplati Lučko te između čvorova Lučko i Bosiljevo II u smjeru mora, vozi se u koloni u pokretu uz povremene zastoje između naplate Lučko i čvora Donja Zdenčina u smjeru mora. Radi prometne nesreće na 60. kilometru između čvorova Novigrad i Bosiljevo 1 u smjeru Dubrovnika vozi se usporeno u koloni.

Image
KRENUO JE KAOS /

Stručnjak iz HAK-a otkrio kada je najbolje putovati u sezoni i koji je dan u tjednu postao kritičan

Image
KRENUO JE KAOS /

Stručnjak iz HAK-a otkrio kada je najbolje putovati u sezoni i koji je dan u tjednu postao kritičan

Na A2 Zagreb-Macelj zbog povećanog priljeva vozila kolona na naplati Trakošćan u smjeru Zagreba duga je oko 1,5 km i nastavlja se u Sloveniju. Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama u Istri i priobalju (osim na autocestama i državnoj cesti DC1) je danas, 29. lipnja, do 14.00 sati, u nedjelju, 30. lipnja, od 12.00 do 23.00 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas od 10.00 do 18.00 sati i u nedjelju 30. lipnja od 7.30 do 18.00 sati zbog održavanja utrke "30. nagrada Stubičkih Toplica" za sav promet bit će zatvorena Sljemenska cesta od naselja Pila kod Stubičkih Toplica do Hunjke (ŽC2219). Obilazak: Stubičke Toplice-Zagreb-Sljeme-Hunjka i obratno.

POGLEDAJTE VIDEO: Produženi praznički vikend označava i velike gužve na autocesatma. Iz HAK-a imaju savjet za vozače

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo