NEVJEROJATNO! / Medo se brčka u Jadranu! Školjkar sve vidio: 'Ne bih vjerovao da mi to netko kaže'

Image
Foto: Dubrovački vjesnik

Prvo je pomislio da bi to mogao biti vepar ili čagalj, ali je ipak u pitanju medvjed

5.2.2024.
15:26
Dubrovački vjesnik
VOYO logo

Običan dan za školjkara Josipa Bazdana, u sekundi se pretvorio u nezaboravno iskustvo. Svojom je barkom krenuo provjeriti školjke u moru prema Pelješcu.

"Kratko po isplovljenju, u daljini sam uočio pokrete na morskoj površini. Prvo sam pomislio da nešto pluta, a kad sam se uvjerio da se to nešto kreće, zaključio sam da bi to mogla biti divlja svinja jer te životinje često preplivaju s kopna na Pelješac", ispričao je Josip za Dubrovački vjesnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da je prvo pomislio da bi to mogao biti vepar ili čagalj, ali ga je ipak u moru iznenadio medo. Prošlogodišnje je to iskustvo koje će sigurno dugo pamtiti. A da mu netko drugi to ispriča, tvrdi da ne bi povjerovao u tu priču.

"Ni sam ne bih vjerovao što sam i koga vidio", rekao je i dodao da je medo "vjerojatno uznemiren mojom blizinom, u jednom trenutku odlučio promijeniti smjer plivanja te zastao i okrenuo se natrag prema Pelješcu! Doplivao je do obale, stresao vodu s krzna i nestao u makiji ispod obalnog šumarka", rekao je Josip.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Ovaj pas pojeo je 4000 dolara. Pas je dobro, vlasnici su malo manje dobro: 'Nazvali smo banku i pitali što sad'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo