2. IMTHS /

Međunarodni susret studenata u Šibeniku osigurao vrhunsku zabavu i edukaciju

Image
Foto: Šibenski portal

Završio je drugi po redu Međunarodni susret studenata turizma (IMTHS) u Šibeniku koji održao od 28. do 30. listopada.

3.11.2016.
8:13
Šibenski portal
VOYO logo

Na 2. IMTHS-u se radilo mjesecima, trajao je tri dana, a proletio u trenutku. 2. IMTHS je učvrstio položaj Veleučilišta u Šibeniku kao relevantne visokoškolske institucije, a njegov Studentski zbor pod vodstvom Ankice Arbutine kao najproduktivnije studentsko predstavničko tijelo u Republici Hrvatskoj.

Od samog početka, dočeka sudionika i smještaja u hostele, do samog kraja, izleta u Nacionalni park Krka, 2. IMTHS je bio organiziran filigranskom preciznošću na rangu profesionalnih konferencija. Veliki broj motiviranih studenata-volontera, pod dobro razrađenim planovima Ankice Arbutine, je dao sve od sebe da do maksimuma iskoristi ono što Šibenik nudi. I u tome su posve uspjeli!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ove godine sudionici na 2. IMTHS-u su nam došli iz Štipa, Skopja, Opatije, Ljubljane, Kotora, Čakovca, Vukovara, Novog Sada, Splita i nekoliko ostalih gradova. Ukupno je bilo prisutno preko 100 studenata i profesora sa drugih visokih učilišta. 2. IMTHS je započeo razgledom grada i tvrđave Barone, koja je upravo dobila priznanje kao kulturna atrakcija godine. Nakon razgledavanja, sudionici su se okupili u HNK Šibenik. Među uzvanicima su bili i predsjednik Gradskog vijeća Grada Šibenika, župan Šibensko-kninske županije te zamjenik ministra turizma gospodin Robert Pauletić, koji je susret i svečano otvorio. Sjajnu ceremoniju su začinili klapa Adriaticum te KUU „Zvona zagore“, koji su sjajnim klapskim pjesmama te tradicionalnim kolima pokazali bogatstvo nematerijalne baštine u našem gradu i okruženju. O zabavama na 2. IMTHS-u, koje su organizirane u klubu „The Godfather“, već se pričaju priče – kažu organizatori.

Više pročitajte na Šibenskom portalu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo