'I CETINA JE SUZU PUSTILA' / Cetinska krajina zavijena u crno zbog stradale djevojčice: 'Tragedija nas je duboko potresla'; Mažoretkinje učinile predivnu gestu

Image
Foto: Dalmacija danas

Podsjećamo, nesretni događaj se zbio oko 21.30 u sati u srijedu nakon čega su pozvane hitne službe u pomoć. Ubrzo je tijelo djevojčice izvučeno na obalu gdje je obavljena reanimacija, no nažalost liječnici su mogli samo utvrditi smrt djevojčice

25.8.2023.
12:38
Dalmacija danas
VOYO logo

Sinoć su u Trilju zapaljenje svijeće za tragično preminulu djevojčicu koja se u srijedu navečer utopila u Cetini. Triljske mažoretkinje, njih 94, upalile su po jedan lampion za svoju kolegicu i prijateljicu, javlja Dalmacija danas.

Image
STRAVIČNA TRAGEDIJA /

Djevojčica (13) se utopila u Trilju: Udarila je u dasku. Liječnici su plakali. Nisu je mogli spasiti

Image
STRAVIČNA TRAGEDIJA /

Djevojčica (13) se utopila u Trilju: Udarila je u dasku. Liječnici su plakali. Nisu je mogli spasiti

Podsjećamo, nesretni događaj se zbio oko 21.30 u sati u srijedu nakon čega su pozvane hitne službe u pomoć. Ubrzo je tijelo djevojčice izvučeno na obalu gdje je obavljena reanimacija, no nažalost liječnici su mogli samo utvrditi smrt djevojčice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tiho i bez riječi 94 mažoretkinje položile su 94 lampiona, a činu paljenja nazočili su i drugi sugrađani.

POGLEDAJTE VIDEO: U Cetini se utopila djevojčica, u Savi pronađen ženski leš. Kakve opasnosti krije kupanje u rijeci na na što paziti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala svim mažoretskim udrugama na iskazanim izrazima sućuti. Obitelji preminule iskrena sućut“, poručila je voditeljica Triljskih mažoretkinja Anita Dukić, piše Ferata.

 Mažoretkinje su djevojčici ujedno posvetile i pjesmu čiji je autor Hrvatin Vugdelija te su je objavile na svojem Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Cetina je suzu pustila

Smijeh i igranje, plesanje i pjevanje,školanje i veselje, sve je se pretvorilo u prošlost. I zato i Rijeka Cetina suzu pusti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječji glas je prošao, zaštitni štap od plesa je stao, gromki pljesak je zanijemio, jer nesta malene ljepotice.

I od žalosti Cetina zamuca. Ona koji je silno radovala životu, koja je planove sklanjala,putovanja buduća planirala, sada Bogu dušu preda. I Cetina ne zna što da veli...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tragedija koja se dogodila na rijeci Cetini u našem gradu Trilju duboko nas je potresla. Cijela naša župa suosjeća s obitelji preminule djevojčice. Pomolimo se za dušu tragično preminule djevojčice i za njezinu obitelj koja proživljava teške trenutke. Neka im Uskrsli Isus bude utjeha i snaga u njihovoj boli", stoji na Facebook stranici župe sv. Mihovila iz Trilja.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo