Fizičko iživljavanje / Masovna tučnjava u Zadru s umalo kobnim ishodom: skakali gostu po glavi, u sukobu koristili i noževe

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstock

Rijetko viđeno fizičko iživljavanje odvijalo se na vrlo posjećenim zadarskim mjestima, a policija je uhitila osam muškaraca koji su sudjelovali u masovnoj tučnjavi.

24.6.2017.
12:59
Ilustracija/Thinkstock
VOYO logo

Policija još utvrđuje sve okolnosti masovne tučnjave koja je kulminirala skakanjem po tijelu 51-godišnjeg D.A. nakon što je u noći između srijede i četvrtka iz još neutvrđenih razloga počela koškanjem na tematskoj zabavi "Hot in the city" u zadarskom lounge klubu "Ledana", javlja Slobodna Dalmacija

Rijetko viđeno fizičko iživljavanje odvijalo se na vrlo posjećenim zadarskim mjestima, Perivoju kraljice Jelene Madijevke i trgu Pet bunara gdje se nalaze klubovi. Policija je uhitila osam muškaraca, a 51-godišnjak je zbog težine ozljeda prevezen u zadarsku Opću bolnicu, gdje je operiran. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz zadarske policije javljaju kako se cijeli slučaj još istražuje. Nitko od uhićenih nije htio reći što je bio uzrok tučnjave, no sukobu u kojem su sudjelovale dvije suprotstavljenje strane, kumovao je alkohol. 

"Demonstrirali su silu cijelu večer i uopće nije bilo ugodno. Jednog su čak, kako mi se učinilo, zarezali nožem. Na kraju su otišli, bacajući stolice na sve strane", ispričala je svjedokinja iz Zadra.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najgore je prošao 51-godišnjak koji je u zadarsku bolnicu dovezen "iščerupan", sa slomljenom podlakticom, te ogrebotinama po cijelom tijelu.

"Pacijent je zadobio teške tjelesne ozljede. Operiran je u četvrtak i njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno, te je izvan životne opasnosti", rekao je dr. Edi Karuc, rukovoditelj Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje Opće bolnice Zadar.

U nastavku istrage policija je s lica mjesta izuzela snimku jedne od nadzornih kamera kojom bi se trebalo rasvijetliti što se točno dogodilo oko dva sata iza ponoći kada je tučnjava započela, piše Slobodna Dalmacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo