BRAK MATOŠIĆEVIH SE RASPAO / Marko zbog Ines udario oca Stipu

Image
Foto: RTL

Smjerovi vjetrova u popularnoj seriji RTL Televizije opet se mijenjaju! Suzanin život će promijeniti tajnoviti Ivan, dok će Marko udariti oca nakon što mu je rekao da Ines nije žena za njega.

21.2.2012.
13:00
RTL
VOYO logo

Brak Milivoja i Suzane Matošić je završen. Milivoj se opija u hotelskoj sobi i  boji se izgubiti naklonost sina koju svakog trena može uništiti Anin test o dokazivanju očinstva. S druge strane Suzani se sudbina nasmiješila – u njezin život ulazi sasvim nepoznati muškarac - Ivan.

Mladi supružnici, Marko i Ines, nastavaju sa svojim čestim svađama. Stipe i dalje ne odustaje u svom zlokobnom planu da rastavi sina od Ines te nazove Jelenu kako bi joj rekao da je ona prava žena za njegovog sina. Marica, isprovocirana Stipinim ponašanjem, odlučila je reći Marku kako je upravo njegov otac odgovoran za Inesinu otmicu! Marko udari oca nakon što mu je rekao da Ines nije žena za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok Srđan razmišlja o Mili, Anu muče druge stvari – je li Srđan zaista zaljubljen u nju ili je njihov brak bio  sklopljen zbog djeteta? Utjehu ponovno traži u Milivoju kojem izjavljuje ljubav i optužuje Srđana da je njihov brak farsa.

Suzanin život napokon ponovno dobiva smisao. Tajnoviti Ivan promijenit će joj život, ali i život ostalih, njoj bliskih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga ne propustite pogledati 'Ružu vjetrova' ni od 27. veljače do 01. ožujka od 20.00 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo