MADAM SONJA IZA REŠETAKA: / Posvađala se s prostitukom, a ona ju izdala - prijavila da podvodi maloljetnicu

Image
30.11.2016.
22:26
VOYO logo

KAKO JE ZAGREBAČKA SREDNJOŠKOLKA ZAVRŠILA U RALJAMA PROSTITUCIJE: Svodnica ju je klijentima prodavala za 400 kuna

Iako je djevojka navodno sama pristala baviti se prostitucijom, svodnica će ipak odgovarati jer je podvodila djevojku mlađu od 18 godina, koja je zakonski dijete te joj zbog toga prijeti i do deset godina zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madam Sonja maloljetnicu upoznala preko zajedničkog prijatelja

62-godišnja svodnica Sonja istražiteljima je rekla kako nije znala da je djevojka maloljetna. U istražnom će zatvoru Sonja sada ostati najmanje mjesec dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Ispričala je i kako je djevojku upoznala preko zajedničkog prijatelja kojem je maloljetnica rekla da bi voljela zaraditi nešto novca. Nakon toga ju je on upoznao s madam Sonjom, s kojom je 17-godišnjakinja potom 'dogovorila posao'. Sredinom studenog, 17-godišnjakinji je svodnica Sonja dovela prve klijente u unajmljeni stan. Za seksualni odnos s mlađahnom djevojkom uzimala je 400 kuna te kasnije s njom tu zaradu i dijelila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijavila ju druga prostitutka

Istražiteljima je maloljetnu prostitutku prijavila druga prostitutka, i to nakon svađe sa svodnicom, piše 24sata. Ona je policiji rekla da je madam znala kako je ta djevojka maloljetna i svejedno ju nastavila podvoditi.

Madam Sonja policiji je već poznata od prije, a sada joj prijeti i do deset godina zatvora za podvođenje maloljetnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo