Kakav luksuz: Apartman Grabar Kitarović košta više od 11.000 kn za noć

Novoizabrana predsjednica Kolinda Grabar Kitarović s najužim timom suradnika u ponedjeljak se iz predsjedničkog apartmana u Sheratonu preselila u Vilu Prekrižje gdje će boraviti do 19.

10.2.2015.
6:39
VOYO logo

Na Facebook profilu Grabar Kitarović je objavila i prvu fotografiju iz privremenog ureda na kojoj je s najbližim suradnicima, Jadrankom Jureško Kero, Mladenom Pavićem i Natalijom Hmelinom.

Povremeno korištenje

Ipak, ono što mnoge zanima jest tko će platiti račun za predsjednički apartman u Sheratonu u kojem je posljednjih dana boravila Grabar Kitarović i koliki je, zapravo, taj račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, noćenje u tom luksuznom apartmanu stoji malo manje od 1.500 eura, a troškove boravka Grabar Kitarović u Sheratonu, kako doznaje Jutarnji list, podmirit će HDZ.

''Apartman u Sheratonu nismo koristili stalno, nego samo povremeno, možda osam, devet puta, i te troškove podmirit će stranka. Ti troškovi nisu tako visoki kako se spominjalo'', rekao je glasnogovornik Mladen Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas bi, kako je najavljeno, u Vilu Prekrižje u 11 sati trebao stići i predsjednik Državnog izbornog povjerenstva Branko Hrvatin koji bi novoizabranoj predsjednici trebao uručiti Odluku o izboru za predsjednicu RH. Osim toga, Grabar Kitarović trebala bi danas predsjedniku stranke Tomislavu Karamarku poslati pismo o istupanju iz HDZ-a te o tome također obavijestiti i šefa Sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike