ZABAVNI DOKUMENTARNI SERIJAL / Lovci na misterije istražuju postoji li Bigfoot

Image
Foto: RTL

Serijal 'Lovci na misterije' je zabavan spoj istraživačkog novinarstva i uzbudljivih avantura na kojima Araya i Christina pokušaju dokučiti istinu o mitovima i misterijama koje stoljećima istovremeno straše i zabavljaju čovječanstvo.

19.2.2014.
16:37
RTL
VOYO logo

Postoji li doista Bigfoot? Mogu li se ljudi zamrznuti i odmrznuti nakon nekoliko desetljeća? Što je to hipnoza i da li uistinu djeluje? Odgovore na ova i još mnoga druga zanimljiva pitanja dat će dva neustrašiva mlada istražitelja u novoj emisiji 'Lovci na misterije', i to već od ponedjeljka 24. veljače u 18:45 sati na RTL Kockici!

Tinejdžere Araya i Christinu fasciniraju priče o vampirima, vukodlacima, vješticama, NLO-ima, duhovima, dinosaurima, zastrašujućim bićima i mumijama. S obzirom da su neke od njih postale pravi mitovi kojima se i dan danas straši djecu i odrasle, dvoje hrabrih istražitelja odlučilo je stati tome na kraj i razotkriti istinu iza najstrašnijih i najčudnijih nerazriješenih misterija. U tome će im pomoći i skeptičan znanstvenik Dave koji koristi najnoviju visoku tehnologiju, a kako bi došli do iznenađujućih otkrića i dokaza, mladi 'lovci' na misterije proputovat će cijeli svijet – posjetiti Transilvaniju kako bi otkrili je li Drakula filmski lik ili je uistinu postojao, ući u poznate egipatske piramide kako bi provjerili priču o ukletom blagu, razgovarali s ljudima iz Roswella kako bi razotkrili tajnu iza teorije zavjere o padu NLO-a…

Serijal 'Lovci na misterije' je zabavan spoj istraživačkog novinarstva i uzbudljivih avantura na kojima Araya i Christina pokušaju dokučiti istinu o mitovima i misterijama koje stoljećima istovremeno straše i zabavljaju čovječanstvo. Format kanadske produkcijske kuće 'Apartment 11 Productions' oduševio je publiku diljem svijeta, te osvojio brojne nagrade za najbolji edukativni dječji i obiteljski program u Kanadi, SAD-u, Europi i Japanu.

Zabavite se i saznajte što se zapravo krije iza svjetski poznatih mitova i misterija uz novi zabavni dokumentarni serijal 'Lovci na misterije', od ponedjeljka 24. veljače u 18:45 sati, samo na RTL Kockici!

Jer neke stvari nisu onakve kakvim se na prvi pogled čine!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo