ukazao se i bandić / Ljeto na Savi i dalje je glavni propali projekt zagrebačkog gradonačelnika: Nikoga ne zanima Bandićeva zabava

Bandićeva zabava na Savi Zagrepčane očito ne zanima

9.8.2019.
19:31
VOYO logo

Milan Bandić ne odustaje od propalog projekta Ljeto na Savi

Mogli bismo reći da je u petak navečer poneki Zagrepčanin bio tamo, ali oni su se mogli nabrojiti na prste jedne ruke. "Ukazao" se i zagrebački gradonačelnik kako bi uživao u novom programu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na repertoaru za petak je Cocktail Party na sjevernoj obali pokraj Mosta slobode, gastroprogram po principu all you can eat (koliko god možeš pojesti) te likovno-umjetnički performans s pićem dobrodošlice. Predviđen je i nastup D.J.-a, no do 19 sati nitko se nije odazvao. Samo nekoliko znatiželjnika koji su odlučili doći i vidjeti što ima na Savi, no oni za razliku od gradonačelnika ne vjeruju baš da će ovaj projekt zaživjeti.

Današnji raspored je promijenjen u odnosu na prvotni, no ni to nije pomoglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: vijesti.hr

"Ne vjerujem, kao da neki ljudi pružaju otpor prema tome", rekla nam je jedna od rijetkih posjetiteljica. 

"Treba ljudima nižeg standarda omogućiti zabavu i izlazak. Žao mi je što ovo nije bolje napravljeno", kaže stariji Zagrepčanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u projekt Ljeto na Savi utrošeno je 11 milijuna kuna poreznih obveznika. Ovaj projekt trebao je biti realiziran još prošlog ljeta, drugi termin bio je u lipnju ove godine, da bi se na kraju otvorio u srpnju 2019. iako su i teniski i badmintonski i nogometni tereni, kao i caffe barovi i dalje u izgradnji te još nema punog doživljaja. A hoće li se Zagrepčani doista odlučiti spustiti na Savu ili ne, vidjet ćemo - na kraju ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo