DRUŽENJE SA ŠEGONOM I JEŽIĆEM / Linić o vikendu na Korčuli: 'Ne mogu vjerovati da sam još uvijek pod paskom tajnih službi'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL/Ilustracija

U razgovoru za Novi list Linić je još jednom ponovio kako se svojih prijatelja ne odriče, a sve dileme koje postoje oko njih treba riješiti pravosuđe. Također, uvjeren je da je i dalje pod paskom tajnih službi

1.12.2015.
11:54
Goran Kovacic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Bivši ministar financija Slavko Linić proteklog je vikenda na Korčuli snimljen u društvu svog bivšeg pomoćnika i vlasnika hotela u Korčuli Branka Šegona te Roberta Ježića koji je zbog svog zdravlja godinama odgađao suđenja i koji hrvatskoj državi još nije vratio pet milijuna eura nakon nagodbe sa sudom u slučaju Sanader.

U razgovoru za Novi list Linić je još jednom ponovio kako se svojih prijatelja ne odriče, a sve dileme koje postoje oko njih treba riješiti pravosuđe. Također, uvjeren je da je i dalje pod paskom tajnih službi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu shvatiti da su tajne službe zainteresirane i sad za mene, kad više nisam ni u vlasti ni u Saboru. Da je to snimio običan čitatelj, u redu, ali to bi onda bila jedna fotografija, a ne cijeli niz. Ja sam obišao cijelu Korčulu, bio u nekim muzejima, svetištima, i netko me pratio cijeli dan, cijeli vikend. Čitatelj portala ne bi mogao imati sve te fotografije. Za mene je šokantno da sam i dalje pod paskom tajnih službi. A da ću se ja nekome opravdavati što radim u svoje slobodno vrijeme, ne pada mi na pamet", poručio je Linić u razgovoru za Novi list.

Dodao je i da je uvjeren da su tajne službe pod kontrolom Zorana Milanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo