SAMO ZA VAŠE OČI /

Lijepa Cara želi biti Bond djevojka

Image
Foto: La Perla

Britanska mankenka Cara Delevingne želi svoju glumačku karijeru podignuti na višu razinu, stoga je bacila oko na potencijalnu ulogu u novom filmu o slavnom agentu Jamesu Bondu.

11.8.2014.
12:43
La Perla
VOYO logo

Iako film o čuvenom agentu 007 zasad nosi tek radni naslov "Bond 24", producenti su već kontaktirali Caru Delevingne kako bi s njom razgovarali o mogućoj ulozi, i to nakon što je najtraženija britanska mankenka natuknula da bi strašno voljela glumiti uz Daniela Craiga.

"Cara je natuknula da bi htjela imati ulogu u filmu, a producenti su je odmah uzeli u obzir i izrazili svoj interes. Iz očitih razloga, ona je seksi, zgodna..., svjetski poznata i već se etablirala kao talentirana glumica u usponu. Nastala bi prava 'strka' ako bi nju angažirali za film i svi pokazatelji idu u tom smjeru", rekao je neimenovani izvor britanskom Mirroru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: La Perla

I dok je Cara Delevingne još uvijek puno poznatija po svom manekenskom poslu, čestim kontroverznim istupima na društvenim mrežama i partijanerskom stilu života, već je uspjela skupiti nekoliko zapaženih pojavljivanja na velikom ekranu.

Trenutno snima film "Peter Pan" s Hughom Jackmanom, a 2012. godine je glumila u "Ani Karenjinoj", te umjetničkoj drami "Timeless" u kojoj je imala glavnu ulogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Instagram

Glumačka ekipa projekta "Bond 24" trebala bi započeti sa snimanjem filma pred kraj ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo