'Donošenje odluke o izbacivanju Linića je preuranjeno'

6.6.2014.
19:45
VOYO logo

"Tema Linić-Milanović prekriva puno važnije teme u SDP-u. Nakon što sam vidio Linićevu konferenciju rekao sam da sve institucije (DORH, tajne službe, saborski Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, policija) ispitaju navode koje je on naveo. To je interes ne samo građana nego i nas u politici", rekao je predsjednik Hrvatskoga sabora, ali i Glavnog odbora SDP-a Josip Leko za HRT.

Ne može se navijački odlučivati "Uvjeren sam da su članovi Glavnog odbora odgovorni ljudi, imamo obvezu prema javnosti, prema Vladi i prema SDP-u da se uzmu činjenice u obzir i donese odluka. Ne može se navijački odlučivati o tako važnim stvarima", rekao je Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje da će se predsjednik SDP-a Zoran Milanović prvo obratiti članovima te se otvoriti rasprava o prvoj točki - rezultatima izbora za europski parlament odnosno SDP nakon izbora za EP. Druga točka je potvrđivanje odluke Predsjedništva stranke o izbacivanju Slavka Linića iz SDP-a.

Na uporno inzistiranje urednika emisije Gorana Rotima kako će se on opredijeliti na Glavnom odboru, iako je Leko stalno izbjegavao odgovor, na kraju je rekao: "Ako Vam kažem da sam rekao kako je donošenje odluke o izbacivanju Linića preuranjeno, onda sam Vam sve rekao", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo